Michał, amsterdream, Xmen, Lobo, bocik, zedic, simon84w, tomsawyer, AngryDisabledNoises, plast i 25 Gości przegląda ten wątek.
Zostawicie mi jeden egzemplarz z okładką z żółtym mieczem, żebym mógł nie kupować u tych amatorów? Wolałbym kupić na stoisku u Kasi na jakimś festiwalu.
Dla mnie też. Poważnie mówię. Kolega na wątku Gildi już donosi że można preorder wijać a miał być poniedziałek. Nie chcę mówić ale chyba wykrakałem.
Na gildi nie można zalogować się na telefonie, oby ogarnęli to przed kolejną premierą SL.
Naprawdę się zdziwię, jeśli jakiś wariant Druilleta wyczerpie się w dniu rozpoczęcia przedsprzedaży. I obstawiam, że ten album będzie jeszcze po premierze spokojnie do kupienia (choć pewnie nie każda okładka).Ogólnie życzę wydaniu jak najlepiej (każde spolszczenie frankofońskich mistrzów, zwłaszcza spod szyldu MH, jest na wagę złota), ale jestem sceptykiem. To są jednak rzeczy dość ekscentryczne i na dodatek niemodne.
Arku, jest jakaś opcja żebyś sprzedawał swoje pozycje bezpośrednio u siebie (chodzi mi oczywiście o przedsprzedaż), coś czuję że żegnam się z Gildią jako sklepem bo oto co odwalili co jest jebana żenada (sorry za ostre słowa ale można już tylko dosadniej to opisywać) a obawiam się że komiksiarnia nie będzie w stanie obsłużyć wszystkich chętnych
Arku, jest szansa żeby odłożyć zainteresowanym wybrany wariant okładki i kupić go przez Komiksiarnię?