Zresztą ja już widzę głosy (i na forum i w komentarzach na gildii), że ktoś nie kupi bo się wyprzedały okładka którą chciał, a ja zawsze głupi myślałem że ważniejszy jest komiks niż sama okładka.
Ogółem tak, ale sytuacja wygląda różnie. Np. taki "Stone" - jedna wersja rzuciła mi się w oczy i stwierdziłem, że zaryzykuję. Ale jednocześnie nie jest to dla mnie jakiś wyczekiwany tytuł, tylko kategoria "można sprawdzić", w której mam też masę innych komiksów, więc nie poczuję wielkiej straty, jeśli go nie wezmę i zamiast tego kupię coś innego. Także fajna grafika może być takim impulsem, żeby jakiś tytuł wziąć wcześniej (a w przypadku SL jest opcja albo wcześniej albo wcale), natomiast gdyby mi się nie spodobał, to i tak bym się go pozbył, niezależnie od tego, co by miał na okładce.
Jak zostało to już udowodnione kilka razy to nie forum decyduje o tym jakie okładki zostaną wybrane a użytkownicy facebooka. Był chyba jeden przypadek kiedy po głosach niezadowolenia jeden ze Slainów dostał okładkę jaka wygrała na forum. Do tej pory się nie wyprzedała 
Skoro żadna się nie wyprzedała, to widać jest to taki komiks, na który nie ma aż takiego parcia, więc dlaczego wymagać, żeby ta jedna poszła szybciej?
W ogóle to jest komiks z października 2024, a nie jakiś zalegający latami. W tym wątku jak coś się nie sprzeda w tydzień, to od razu porażka