Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3255989 razy)

krt i 33 Gości przegląda ten wątek.

Offline OokamiG

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #19380 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 12:58:01 »
Limitka A podwinięta.

Online studio_lain

« Odpowiedź #19381 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 12:58:43 »
No też dobry pomysł. No bo jakby nie patrzeć, to "Stone" chyba szybciej schodzi niż "Darkness", który był niby rekordem dla wydawnictwa.

zobaczmy jak pójdzie regularna jak zgasną limitki - na razie trudno wyrokować
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - akcept
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - druk
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumacze

Offline Katharinka

« Odpowiedź #19382 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 13:00:45 »
Ja obudziłam się 12:10 i udało się kupić B, jako jedna z ostatnich pewnie.  Widać Studio L. znalazło sposób jak budować kolekcję i zainteresowanie. Czekam na następne sprinty w tych zawodach. 8)

Offline Jasiek

« Odpowiedź #19383 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 13:00:57 »
Wyprodukowali produkt i śmieli go wycenić? Potworność ;D A ludzie jako bezmyślna masa bez wolnej woli kupują te limitki i nawet nie wiedzą, jak te obrzydliwe wydawnicze pasożyty na nich żerują ;D ;D
Ciekawe czemu wyciąłeś tylko fragment mojego wpisu i do niego pijesz, a cały sens wypowiedzi i mój główny zarzut pominąłeś, próbując nieudolnie robić ze mnie idiotę, wypisując swoje pseudownioski w pseudosarkastycznym tonie. Chyba że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to przeczytaj jeszcze raz, tylko powoli.
« Ostatnia zmiana: Cz, 10 Kwiecień 2025, 13:02:45 wysłana przez Jasiek »

Offline pMk_91

« Odpowiedź #19384 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 13:03:54 »
Ciekawe czemu wyciąłeś tylko ten fragment, a cały sens wypowiedzi i mój główny zarzut pominąłeś, próbując nieudolnie robić ze mnie idiotę, wypisując swoje pseudownioski w pseudosarkastycznym tonie. Chyba że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to przeczytaj jeszcze raz, tylko powoli.
Taki urok tego forum, tak wygląda tutaj dyskusja. Czytasz całą wiadomość, znajdujesz sobie coś do czego łatwo się odnieść, udajesz głupka, że pozostała część wypowiedzi nie istnieje. Opcjonalnie wyśmiewasz rozmówcę i robisz z niego idiotę przynajmniej na takim poziomie jak zrobiłeś z siebie wycinając fragment wypowiedzi dyskutanta. :) Takie niepisane zasady komikspec.

Offline Liarus

« Odpowiedź #19385 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 13:04:29 »
Jak będzie Spawn to my na tą gildie nawet nie wejdziemy.

Offline Jasiek

« Odpowiedź #19386 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 13:06:21 »
Taki urok tego forum, tak wygląda tutaj dyskusja. Czytasz całą wiadomość, znajdujesz sobie coś do czego łatwo się odnieść, udajesz głupka, że pozostała część wypowiedzi nie istnieje. Opcjonalnie wyśmiewasz rozmówcę i robisz z niego idiotę przynajmniej na takim poziomie jak zrobiłeś z siebie wycinając fragment wypowiedzi dyskutanta. :) Takie niepisane zasady komikspec.

Dzięki za wyjaśnienie zasad rządzących na tym forum.  ;D Myślałem, że tu będą trochę poważniejsi ludzie.

Online roble

« Odpowiedź #19387 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 13:17:31 »
Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem jest ograniczenie zakupu do 1 egzemplarza w koszyku. Jeśli ktoś chce kupić 2 to będzie musiał zrobić 2 zamówienia, to przynajmniej opóźni skalperów.

Ludzie, tu chodzi o zarabianie pieniędzy, trzeba sprzedawać, robić marketing, dokręcać śrubę, a nie piłować gałąź na której się siedzi.. ;D
SL radzi sobie całkiem dobrze moim zdaniem..  :)

Offline Darth Lexus

« Odpowiedź #19388 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 13:18:02 »
Szkoda tylko, że tego nie dostaniemy w tomach z Witchblade.

What the Sith want, They take... - Darth Bane

Offline komiks

« Odpowiedź #19389 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 13:20:44 »
Ludzie, tu chodzi o zarabianie pieniędzy, trzeba sprzedawać, robić marketing, dokręcać śrubę, a nie piłować gałąź na której się siedzi.. ;D
Sprzedawanie 20 sztuk skalperowi, który potem opycha te 20 sztuk klientom SL po zawyżonej cenie, to chyba nie jest dobry biznes dla SL.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Online studio_lain

« Odpowiedź #19390 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 13:22:32 »

wiesz doszedłem do wniosku, że w sumie to chodzi... o piwnicę ;) to jest mój kryptonit ;)
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - akcept
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - druk
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumacze

Offline andrzejj9

« Odpowiedź #19391 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 13:24:28 »
Dzielisz się danymi sprzedażowymi (co jest super :) ) to jak możesz daj znać za jakiś czas, jaka ostatecznie sprzedaż. Chyba, że za godzinę zobaczymy wszystkie niedostępne na Gildii to w sumie nieważne ;)

Offline Deepdelver

« Odpowiedź #19392 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 13:25:35 »
Sprzedawanie 20 sztuk skalperowi, który potem opycha te 20 sztuk klientom SL po zawyżonej cenie, to chyba nie jest dobry biznes dla SL.

A czym biznesowo różni się sprzedanie komiksu osobie A od sprzedania komiksu osobie B, skoro dostanie za to tyle samo pieniędzy?

Offline Midar

« Odpowiedź #19393 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 13:28:15 »
W grę wchodzi też zarobek gildii i innych sklepów, które chcą sprzedać szybko i na pniu.

Offline LukCook

« Odpowiedź #19394 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 13:35:55 »
Okładka A już niedostępna.