Powiedzcie czy warto brać Stone (wiem do odsprzedaży zawsze ze Studio Lain warto) ale chodzi mi o czytanie?
To jest fajne? 4 zeszyty i ponoć niedokończone (tak mi pisze chatgpt). To prawda czy coś mi się pomyliło?
Na stronie info że 248 stron więc chyba trochę więcej.
Zakładając że to normalne zeszyty amerykańskie, czyli 24 strony, to sam sobie już odpowiedziałeś na to pytanie

Pozycje SL USA to nie są wyżyny fabularne, głównie chodzi o kreskę, sentyment i pewnie jeszcze parę innych rzeczy (niestety, pewnie u niektórych chęć wzbogacenia ale myślę że domów za to nie budują

)
Stone nie mam pojęcia co to jest, Portacio kojarzę głównie z rysowania X-Men za czasów Tm-Semic, rysował tak dziwnie postacie że aż było to fascynujące i na pewno wyjątkowe. W moim przypadku wezmę tę pozycje właśnie ze względu na rysunki ale też rozumiem że dla niektórych one mogą być brzydkie i odpychające.
No i jak sam stwierdziłeś, nie będzie chyba większego problemu z odsprzedaniem tego komiksu później jak by Ci się jednak nie spodobał.
Arku, takie pytanie, bo widzę że będzie crossover z Wild Cats w Cyberforce, jest opcja na ich samodzielne przygody? Jak gdzieś pisałeś o tym to sorki ale nie kojarzę.