Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3258441 razy)

Łosiek, AngryDisabledNoises, kuba rozpruwacz, Darth Lexus, donT, Łazur, orangutan, Popiel, bocik (+ 2 Ukrytych) i 20 Gości przegląda ten wątek.

Offline Gustavus_tG

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #18450 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 17:41:17 »
to jest jeszcze cięższe i grubsze niż myślisz ;) - jak znosiłem po dwa zestawy do piwnicy to odpuściłem i brałem po jednym ;)
No właśnie z jednej strony nie mogę się doczekać (jutro powinienem odebrać swoją kopię), z drugiej jednak jestem trochę przerażony

Offline rapr

« Odpowiedź #18451 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 18:12:21 »
W temacie Darkness: zauważyłem dziś, że na Atomie jest Art of Top Cow Legacy https://www.atomcomics.pl/pl/p/ART-OF-TOP-COW-LEGACY-HC/264220
Premiera jakoś dalej w roku.

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #18452 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 18:23:07 »
Szkoda że bez przykładowych stron, bo patrząc po nazwiskach to zapowiada się naprawdę smakowicie.

Online Castiglione

« Odpowiedź #18453 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 18:35:52 »

No nie jestem klientem na ten tytuł, ale muszę przyznać, że prezentuje się to super.

Offline 79ers

« Odpowiedź #18454 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 19:08:36 »

Wydawca stosuje nieuczciwą praktykę wymuszania lików na forum, zwłaszcza tym zdjęciem  ;D ;D

Offline komiks

« Odpowiedź #18455 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 19:31:21 »
A ja jestem dumny, że się oparłem temu fomo, nawet dziś mogłem jeszcze kupić w sklepie który Arek podlinkował, ale mam mocną psychikę i nie kupiłem  ;D
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Online Darth Lexus

« Odpowiedź #18456 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 19:32:29 »
czy nie sa np poobijane :) nie mają widocznych uszkodzeń mechanicznych i pakują pancernie :)

Darkness do nas też doszło, wiem też że trafia dziś do pozostałych sklepów

to będzie dla was ciężka lektura - dosłownie - proponuję zacząć robić formę na siłce ;) na ręce :)

Mój egzemplarz jest już w drodze. Pewnie dotrze jutro. Nie mogę się doczekać. 😁
What the Sith want, They take... - Darth Bane

Offline WeaponX

« Odpowiedź #18457 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 20:11:05 »
 Patrząc na  to jak pięknie Darkness został wydany prawie żałuję, że nie kupiłem.

Offline Takesh

« Odpowiedź #18458 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 20:56:07 »
A ja jestem dumny, że się oparłem temu fomo, nawet dziś mogłem jeszcze kupić w sklepie który Arek podlinkował, ale mam mocną psychikę i nie kupiłem  ;D

Coś Ci się w końcu należy za tą silną psychikę  ;)

Offline Death

« Odpowiedź #18459 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 21:04:09 »

Offline Deepdelver

« Odpowiedź #18460 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 21:28:48 »
czy nie sa np poobijane :) nie mają widocznych uszkodzeń mechanicznych i pakują pancernie :)

No to mojego egzemplarza nie sprawdzili i dostałem Darkness z solidnym rozdarciem na okładce.
Nie mam już siły na to, nic ostatnio innego nie robię tylko wysyłam maile i przesyłki z reklamacjami.
A naprawdę nie należę do ludzi, którym przeszkadza minimalnie ubity róg.

« Ostatnia zmiana: Śr, 12 Marzec 2025, 21:31:16 wysłana przez Deepdelver »

Offline Adolf

« Odpowiedź #18461 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 21:49:16 »
Gdzieś ktoś pisał, że ten wątek to kółko wzajemnej adoracji. Już widzę o co chodzi.

Witamy w rodzinie. Tu się wszyscy kochają nawet jak się nie kochają. 

Będę dalej męczył ;)

Oprócz tego mam pytanie - kojarzy mi się coś Fathom - czy było to zapowiadane? :)

Fathom też, ale poczekaj na Witchblade, będzie wariactwo.

Offline sixxtbone

« Odpowiedź #18462 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 22:22:40 »
Ktoś się orientuje ile ten Fathom od SL będzie miał stron? Czy to też cegła jak Darkness, które mimo braku 3 tomu jest OGROMNE...

Offline Necr09

« Odpowiedź #18463 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 22:43:39 »
Wedle tego co jest napisane na stronie wydawnictwa to około 1000 stron.
FGO: 758,469,198

Offline Adolf

« Odpowiedź #18464 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 22:51:12 »
Ktoś się orientuje ile ten Fathom od SL będzie miał stron? Czy to też cegła jak Darkness, które mimo braku 3 tomu jest OGROMNE...

Pewnego zwyczajnego dnia, Arek zapytał nas czy chcemy w Fathomie dodatkową historię, choć nie jest ona jakaś wybitna, ale dołożenie jej sprawiłoby że wydanie będzie bardziej kompletne. To tak jak idziesz do Maka, kupujesz Happy Meal i dostajesz w środku pysznego burgera i wymarzoną zabawkę. Popijasz colę i jesteś szczęśliwy. Ale w zestawie są jeszcze frytki. Zwyczajne, lekko przesolone. Możesz je zignorować, wyrzucić. A możesz je zjeść i być jeszcze bardziej sytym. Właśnie takiego wyboru dokonali forumowicze. I tym właśnie będzie Fathom od Studia Lain, dopakowanym zestawem, choć będzie miał on również nieco słone elementy. Czytaj: Fathom również będzie fajną cegłą.