Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3267259 razy)

Offline studio_lain

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #18390 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 11:51:01 »
Przerobiony?
Zgaduję, że chodzi o to, że dodana ta sepia? To jakiś duży kadr czy malutki?
Dopytuję, bo też zastanawiam sie którą wziąć...

Jak w ogóle wyglądają statystyki sprzedaży poszczególnych okładek?

w wolnej chwili znajdę i pokażę
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - akcept
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - druk
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumacze

Offline studio_lain

« Odpowiedź #18391 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 11:55:40 »
Dobra
Regularnej Hunte-killer zostało 5 sztuk na 11.53

Darkness - wysyłane będzie z gildii do połowy połowy przyszłego tygodnia - sprawdzają i specjalnie pakują - i ważne info - Po tym jak dokonają wysyłki dopiero wrzucą nadwyżkę - nie wiem ile to będzie sztuk

Osoby które chcą kupić Hunter Killer - zajrzyjcie do Komiksiarnii - mają sporo tego komiksu
Będzie też w innych sklepach z którymi wspólpracujemy

Vae Victis - druk

Offline kknd2

« Odpowiedź #18392 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 12:00:37 »

Osoby które chcą kupić Hunter Killer - zajrzyjcie do Komiksiarnii - mają sporo tego komiksu
Będzie też w innych sklepach z którymi wspólpracujemy

A będzie Limitka czy Regularna?

Offline tomekrusłan

« Odpowiedź #18393 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 12:05:18 »
Dziękuję wszystkim za cenne uwagi, że mogę wymienić itp. Naprawdę bez was nie dałbym rady. Mimo wszystko - czekanie półtora miesiąca za coś za co zapłacilem z góry i otrzymanie szrotu uprawnia mnie do narzekania, z którego to prawa korzystam. Chór fanbojów wydawnictwa nie przekona mnie, że jest inaczej.

Offline michał81

« Odpowiedź #18394 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 12:09:07 »
Wziąłem Huntera pod presją nakładu. Nie miałem na liście zakupowej. Nie chcę robić offtopu, ale czy to jest zamknięta historia?
Tak

Dziękuję wszystkim za cenne uwagi, że mogę wymienić itp. Naprawdę bez was nie dałbym rady. Mimo wszystko - czekanie półtora miesiąca za coś za co zapłacilem z góry i otrzymanie szrotu uprawnia mnie do narzekania, z którego to prawa korzystam. Chór fanbojów wydawnictwa nie przekona mnie, że jest inaczej.
Jakie fanboystow? Podana przez ciebie wada jest pratycznie możliwa u każdego wydawcy. Inne osoby nie zgłaszały do tej pory aby takowa powstala w większej ilości nakładu jak to było w przypadku Bezprawia. Jak znajdę zdjęcia reklamacyjne jakie robiłem wadom komiksów, które kupowałem to je ci tu zalinkuje i zobaczysz, że nie tylko u tego wydawcy takie przypadki się zdażają. To że tobie do tej pory taka sytuacja się nie zdażyła znaczy że miałeś szczęście co już ci wczęśniej napisałem.
« Ostatnia zmiana: Śr, 12 Marzec 2025, 12:23:02 wysłana przez michał81 »

Offline dreamer36

« Odpowiedź #18395 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 12:10:45 »
Darkness - wysyłane będzie z gildii do połowy połowy przyszłego tygodnia - sprawdzają i specjalnie pakują - i ważne info - Po tym jak dokonają wysyłki dopiero wrzucą nadwyżkę - nie wiem ile to będzie sztuk

Noż kurde - nie dość, że poślizg w wydruku to jeszcze będą tydzień pakować i wysyłać? Bardzo na to czekam.....

Właśnie dostałem maila z gildii że Darkness wysłane 😎

Szczęściarz :)

Offline eyesore

« Odpowiedź #18396 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 12:15:29 »

może zasugeruj żeby poczekali tak z tydzień/dwa od końca wysyłek żeby ludzie mieli czas na sprawdzenie swoich egzemplarzy, bo wiesz, potem będzie gównoburza jak coś nie pyknie w jakimś egzemplarzu a nie będzie na podmianę

Offline OokamiG

« Odpowiedź #18397 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 12:32:07 »

Darkness - wysyłane będzie z gildii do połowy połowy przyszłego tygodnia -

Połowa połowy to inaczej ćwiartka ;).

Offline kostuch

« Odpowiedź #18398 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 12:41:13 »

Tak z ciekawosci - co oni tam sprawdzaja?

Offline studio_lain

« Odpowiedź #18399 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 12:45:39 »
czy nie sa np poobijane :) nie mają widocznych uszkodzeń mechanicznych i pakują pancernie :)

Darkness do nas też doszło, wiem też że trafia dziś do pozostałych sklepów

to będzie dla was ciężka lektura - dosłownie - proponuję zacząć robić formę na siłce ;) na ręce :)

Vae Victis - druk

Offline LukCook

« Odpowiedź #18400 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 12:46:13 »

Offline bibliotekarz

« Odpowiedź #18401 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 12:57:36 »
może zasugeruj żeby poczekali tak z tydzień/dwa od końca wysyłek żeby ludzie mieli czas na sprawdzenie swoich egzemplarzy, bo wiesz, potem będzie gównoburza jak coś nie pyknie w jakimś egzemplarzu a nie będzie na podmianę
Naprawdę będą się czepiali o takie drobiazgi najlepszego wydawnictwa?
To nie ludzie - to wilki!
Batman returns
his books to the library

Offline michał81

« Odpowiedź #18402 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 13:01:00 »
Ja już widzę że forum jak zwykle będzie narzekać że im grzebiet będzie latał.   :)

Offline tomekrusłan

« Odpowiedź #18403 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 13:12:07 »
Ja już widzę że forum jak zwykle będzie narzekać że im grzebiet będzie latał.   :)

Forum powinno wyłącznie chwalić i pokornie dziękować za mozliwośc wydania pieniędzy, niezależnie od jakości.

Offline Mawer89

« Odpowiedź #18404 dnia: Śr, 12 Marzec 2025, 13:21:49 »
Forum powinno wyłącznie chwalić i pokornie dziękować za mozliwośc wydania pieniędzy, niezależnie od jakości.

To brzmi jak manifest złoczyńcy z kiepskiego komiksu – coś między marketingowym bełkotem Lexa Luthora a kodeksem lojalnościowym godnym Jabby. Może jeszcze obowiązkowe owacje po każdym przelewie?