Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3263869 razy)

Offline turucorp

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #18180 dnia: Cz, 27 Luty 2025, 18:47:26 »
Multikonta na forum z tego co wiem są zakazane i tępione…

Uch, Ty żartownisiu. Tutaj taka drama z okładkami, to nie czas i miejsce, żeby się nabijać z moderacji XD
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline studio_lain

« Odpowiedź #18181 dnia: Cz, 27 Luty 2025, 18:51:14 »
SL - czy można liczyć na jakieś zmiany w systemie głosowania lub jasne jego zasady, bym w przyszłości mógł zagłosować świadomie w sposób który przełoży się w największym stopniu na możliwość zakupu okładki która mi odpowiada? :)
Dalthon, rozumiem twój wytrysk ekscytacji po tym, jak twoja wyśniona naga pani finalnie trafiła do okładek, ale jak ochłoniesz i przeczytasz jeszcze raz na spokojnie posty w tym temacie, to może w końcu zrozumiesz, że wspominania przez ciebie "opinia ogółu" to jedynie twoje subiektywne odczucie, a rzecz się tyczy właśnie tego, by opinia ogółu miała odzwierciedlenie w finalnych wyborach w jak największym stopniu.

Skoro to dla was wazne to pewnie ze tak. Ale i tak beda jacys niezadoweleni krzyczacy liberum veto ;)
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - akcept
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - druk
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumacze

Offline sixxtbone

« Odpowiedź #18182 dnia: Cz, 27 Luty 2025, 18:54:52 »
spoko, przecież nie robię wam na złość :)
czasem się może uprę jak mi na czymś zależy
ale tak to wasze głosy decydują, nie da się zadowolić każdego - nic na to nie mogę poradzić

Taka drama o okładki, a najśmieszniejsze jest to, że te komiksy 99,9% swego żywota będą stały na półce GRZBIETEM do obywatela...

P.S. dla mnie wszystkie 3 okładki są przeciętne i bez wyrazu.

Offline U.F.O

« Odpowiedź #18183 dnia: Cz, 27 Luty 2025, 19:14:54 »
Nie ma cykców - źle
Są cycki - źle
Za mało cycków źle
Za dużo cycków tez źle :D

To ja płochliwie i nieśmiało chciałbym się spytam kiedy będzie można zamawiać te skandaliczne okładki w gildii ?

Offline Lobo

« Odpowiedź #18184 dnia: Cz, 27 Luty 2025, 19:20:03 »
Ja kiedyś pisałem żeby wydawca sam wybierał okładki, bo tu później jest drama

Offline 79ers

« Odpowiedź #18185 dnia: Cz, 27 Luty 2025, 19:26:24 »
Okładka jak w oryginale, a w przypadku składaka wolny wybór SL. A tak ciągle polityka - większość nie zawsze ma rację, czy też przeważnie jej nie ma.

Offline Cringer

« Odpowiedź #18186 dnia: Cz, 27 Luty 2025, 20:55:57 »
Okładka jak w oryginale, a w przypadku składaka wolny wybór SL. A tak ciągle polityka - większość nie zawsze ma rację, czy też przeważnie jej nie ma.
Chyba że jesteś w tej większości.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #18187 dnia: Cz, 27 Luty 2025, 22:10:01 »
Taka drama o okładki
No faktycznie wielka drama, całe kilka osób coś napisało ::)

Offline kostuch

« Odpowiedź #18188 dnia: Cz, 27 Luty 2025, 22:43:50 »
Skoro to dla was wazne to pewnie ze tak. Ale i tak beda jacys niezadoweleni krzyczacy liberum veto ;)

Przytnij naklady do 600 i beda brac wszysko jak leci bez grymaszenia na okladki ;p

Offline Leszek

« Odpowiedź #18189 dnia: Cz, 27 Luty 2025, 23:12:30 »
A czy w ankiecie na FB może głosować ktoś kto nie ma konta na FB? Bo ja nie mam i nie chcem mieć.
A tak w ogóle, myślałem że ten cały Hunter Killer mnie nie interesuje, ale okładka B mi się podoba, więc może się skuszę.

Offline Kandor

« Odpowiedź #18190 dnia: Cz, 27 Luty 2025, 23:39:04 »
"Zjeść ciastko i mieć ciastko" - każdy by tak chciał.

Offline Adolf

« Odpowiedź #18191 dnia: Pt, 28 Luty 2025, 05:42:05 »
Nie ma tej "leśnej" co mi się podobała, ale głosowanie było, muszę respektować wolę większości. Zwłaszcza, że te okładki wcale nie są jakieś najgorsze. Kiedy pisałem o trzeciej limitce, to nie wszyscy byli zachwyceni pomysłem. A teraz myślę, że ludzie za bardzo wybrzydzają. Prawie demokratycznie wybraliśmy trzy najlepsze. A głosowanie na FB rzeczywiście można dopracować. Odrzuciłbym głosy z komentarzy, patrząc jedynie na lajki.

Offline Takesh

« Odpowiedź #18192 dnia: Pt, 28 Luty 2025, 10:40:25 »
Żaden z moich typów nie załapał się... :'(

Nie wiem czy to mnie wywołują niektóre osoby, ale się wypowiem. Stwierdziłem jedynie fakt, iż moje typy nie wygrały. Tyle. Nic więcej. Jeden z Kolegów poruszył temat wyboru okładki. Bez jojczenia. Ocenił.

Coraz rzadziej włączam się w jakiekolwiek dyskusje na forum. Staram się unikać takich sytuacji, bo g@w#nobu%€ mnie męczą i denerwują. Bo jak ktoś się z kimś zgodzi, albo nie zgodzi z jakąkolwiek decyzją np. wydawcy, to zawsze znajdą się piewcy prawości nakręcający innych. Często ci sami w podobnych tematach.

Dajcie sobie wszyscy więcej luzu.

W większości przypadków dopowiadacie sobie intencje autora posta. Serio. Szukacie na siłę zaczepki. Niepotrzebnie.

Miłości i spokoju ducha. I super komiksów  :-*

Z mojej strony tyle.

Offline Teli

« Odpowiedź #18193 dnia: Pt, 28 Luty 2025, 11:06:12 »

Dajcie sobie wszyscy więcej luzu.

W większości przypadków dopowiadacie sobie intencje autora posta. Serio. Szukacie na siłę zaczepki. Niepotrzebnie.

Miłości i spokoju ducha. I super komiksów  :-*

Z mojej strony tyle.

Offline kv

« Odpowiedź #18194 dnia: Pt, 28 Luty 2025, 11:54:42 »
Powtórzę się: kiedy Czwarta siła będzie gotowa?