Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3254375 razy)

MIBY, simon84w, Popiel i 15 Gości przegląda ten wątek.

Offline studio_lain

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #15210 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 11:42:06 »
Maja wylacznosc na wspolprace z dc, ale mam kontakt z tomkiem kolodziejczakiem. Podpytam go.

WAZNE: CZY KTOS WIE CZY U ZWIRKA/KOMIKS WSZYSTKO OK? BO SIE KUWA MARTWIE. MA BANA?
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - końcówka prac
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumaczenie

Online Komediant

« Odpowiedź #15211 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 11:56:53 »

Jeden milenials kupi Cyberforce, a inny Kaczora Donalda. Jeszcze inny kupi oba, a kolejny nie kupi żadnego. Jednak jestem przekonany, że Ci co kupią Cyberforce, to będą właśnie osoby urodzone w tym okresie. Przyciągnie ich do tego właśnie charakterystyczny feeling jaki pamiętają z lat młodości.

Cyberforce, przy całej sympatii dla Marca Silvestriego, nie ma żadnego 'feelingu' serii z najlepszych lat TM-Semic.

Cyberforce nigdy u nas nie było, jednak to idealny tytuł, który mógłby zasilić ofertę wydawnictwa TM-Semic. Stąd ta magia jaką emanuje ten tytuł. Niczym mistyczny artefakt, który ubogaci naszą nostalgię.

??? ::)

Offline turucorp

« Odpowiedź #15212 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 12:02:18 »
WAZNE: CZY KTOS WIE CZY U ZWIRKA/KOMIKS WSZYSTKO OK? BO SIE KUWA MARTWIE. MA BANA?

To jest jakaś dziwna akcja, bo w spisie użytkowników nie ma profilu @Zwirek ani @komiks, ale konto @komiks istnieje (jeśli się wejdzie przez wpisy użytkownika). Wysoki poziom utajnienia i do tego albo rzeczywiście coś się z nim stało, albo zaszył się maksymalnie.
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline studio_lain

« Odpowiedź #15213 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 13:30:52 »
Cyberforce, przy całej sympatii dla Marca Silvestriego, nie ma żadnego 'feelingu' serii z najlepszych lat TM-Semic.

??? ::)

Przy tym wydaniu moze mocno zadzialac magia jima lee
 On szaleje na maksa na rozkladanych stronach. Tu szukalbym tej mocy nostalgii z lat 90

Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty

Offline studio_lain

« Odpowiedź #15214 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 13:35:12 »
To jest jakaś dziwna akcja, bo w spisie użytkowników nie ma profilu @Zwirek ani @komiks, ale konto @komiks istnieje (jeśli się wejdzie przez wpisy użytkownika). Wysoki poziom utajnienia i do tego albo rzeczywiście coś się z nim stało, albo zaszył się maksymalnie.

Mam jakies zle przeczucia. :(

Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty

Offline greg0

« Odpowiedź #15215 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 13:36:06 »
to było tak:
moderator napisał posta (pogrubienie moje) :
W takim temacie momentalnie zrobi się niemiłosierny syf, polecą bluzgi, wulgaryzmy, a do mnie wiadomości o udzielenie danych użytkowników do pozwów xD Przerabiałem to już na kilku forach, w tym na tym.
https://forum.komikspec.pl/o-stronie-i-forum/sugestie-na-temat-forum/msg282874/#msg282874

Zwirek odniósł się do posta moderatora pisząc posta, skasował swojego posta, zmienił nick i awatara i tyle go widzieli.
Ważne żeby narzekać...

Offline LukCook

« Odpowiedź #15216 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 13:37:53 »
Kilka dni temu widziałem jak komentował na Facebooku, więc zakładam nic mu nie jest.

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #15217 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 13:40:37 »
Całe szczęście, bo też się martwiłam.
Szkoda że zwiał stąd ale najważniejsze że nic mu nie jest.
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline Kadet

« Odpowiedź #15218 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 13:42:57 »
Tak, coś pamiętam, że pisał jakiegoś posta z pytaniem, czy można usunąć z forum dane IP użytkownika, czy coś w ten deseń, ale właśnie nie mogłem tego znaleźć na liście jego postów. To musiał być ten post, o którego usunięciu mówił greg0.
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Offline turucorp

« Odpowiedź #15219 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 13:49:41 »
to było tak:
moderator napisał posta (pogrubienie moje) :https://forum.komikspec.pl/o-stronie-i-forum/sugestie-na-temat-forum/msg282874/#msg282874

Zwirek odniósł się do posta moderatora pisząc posta, skasował swojego posta, zmienił nick i awatara i tyle go widzieli.

A dobra, już wiem, @Stachel wymyślił sobie historyjkę, jak to ktoś domagał się ujawnienia danych innego użytkownika (co jest jakimś totalnym absurdem, bo forumowiczom przysługuje jedynie prośba o zabezpieczenia takich danych przez administrację), @Zwirek się przejął i taktycznie oddalił się na z góry upatrzone pozycje XD Spox, skoro nic mu nie jest, to niech się okopuje ;)
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Kadet

« Odpowiedź #15220 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 13:56:42 »
Wiesz, niekoniecznie stachel musiał to wymyślić. Jestem w stanie sobie wyobrazić, że niektórzy użytkownicy mogli o to prosić - a to, czy to jest możliwe i czy stachel to zrobił, to już inna bajka...

Dawniej na Gildii był zdaje się taki troll, co straszył samą administrację procesem za naruszanie danych osobowych, czy jakoś tak.
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #15221 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 14:02:48 »
Pff. Bankowo prosili.

Współmoderuję jedną z dużych, międzynarodowych grup na FB o Rings of Power. To co się tam odku*wia...
Brak k...SŁÓW.
« Ostatnia zmiana: Nd, 27 Październik 2024, 14:04:19 wysłana przez Harlequinka »
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline turucorp

« Odpowiedź #15222 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 14:40:13 »
Mój błąd, nie @Stachel tylko @Mateusz, przepraszam.
Pff. Bankowo prosili.

Współmoderuję jedną z dużych, międzynarodowych grup na FB o Rings of Power. To co się tam odku*wia...
Brak k...SŁÓW.
A Ty w odpowiedzi też tak manipulujesz jak tutejszy admin?
Z ciekawości pytam, bo:
W takim temacie momentalnie zrobi się niemiłosierny syf, polecą bluzgi, wulgaryzmy, a do mnie wiadomości o udzielenie danych użytkowników do pozwów xD Przerabiałem to już na kilku forach, w tym na tym.
Ten tekst został wygenerowany przez admina po spektakularnej inbie, w której udział brali ja i 14 "oponentów", moje dane są powszechnie znane, na kogo wskazuje admin, wypisując takie rzeczy?
Mógłbym rozwinąć myśl, ale to zapewne spowoduje interwencję sił wyższych, jakże wyczulonych na moje "odbieganie od tematu", a przecież nikt z nas by nie chciał robić zbędnego zamieszania ;) , dlatego proponuję skupić się tutaj na kwestiach związanych z wydawnictwem SL.

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #15223 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 15:36:23 »
Ooo, widzę że grubo. Kolega we wszystkim widzi manipulacje...
No cóż. Wielu takich. 🤷‍♀️

Offline turucorp

« Odpowiedź #15224 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 16:13:49 »
Ooo, widzę że grubo. Kolega we wszystkim widzi manipulacje...
No cóż. Wielu takich. 🤷‍♀️
Mylisz się, nie "widzę", tylko jej doświadczam.
Byłoby fajnie, gdybyś nie uogólniała, szczególnie kiedy mamy do czynienia z realnym niedowładem moderacji na tym forum.
Co najmniej dwie osoby zarzuciły mi, że to ja domagałem się takich danych.
RAZ poprosiłem o ZABEZPIECZENIE danych użytkownika (a nie przekazanie) i @Mateusz doskonale o tym wie.
Temat, w którym otwarcie propaguje się rasizm, homofobię i szowinizm, jak wisiał tak wisi, do wglądu dla każdego użytkownika internetu (a nie tylko forum).
Użytkownicy, propagujący zabronione przez regulamin (i Kodeks Karny :) ) idee, nie ponieśli większych konsekwencji.
Więc nie, nie "wielu takich", zweryfikuj fakty, zanim ponownie coś takiego napiszesz, szczególnie, że jesteś moderatorką i powinnaś mieć większe ogarnięcie w takich niuansach.
Kończymy czy ktoś będzie chciał kontynuować w odpowiednim temacie?