@Studio Lain - coś mi się wydaje, że jak będą 2 komiksy miesięcznie i to wszystkie na takim poziomie (pomimo, że nie wszystkie są dla każdego), to statuetka wydawcy roku jest Wasza - a jeżeli nie, to znaczy, że przestaje ona cokolwiek znaczyć.
Zapowiedzi sztos - pomimo, że nie wszystko wezmę, to widać, że celujecie w historie dobre, z których każdy znajdzie coś dla siebie. Czekam z niecierpliwością na realizację wszystkich planów i naprawdę, szczerze życzę willi z basenem i do tego Rollsa na podjeździe, bo swoją konsekwencją, uporem, zrozumieniem potrzeb i słuchaniem społeczności, naprawdę na pewne rzeczy zasługujecie.
Ogólnie ja Was mega szanuję za słuchanie naszego marudzenia i wydawania rzeczy dla nas (pomimo niepewnego zysku) - tak, mówię tu o drugim tomie Bezprawia i ABC Warriors.
Zauważyłem również aktualizację stopki z planami - z jednej strony smutek, bo Darkness przesunięte, z drugiej radość, bo ABC Warriors w październiku. Z rozpiski Pomroka zamówiona, wezmę jeszcze na pewno Slaine'a, Moebiusa, może opowieści z Telguuth, a resztę się zobaczy. No i przede wszystkim czekam na Cazę (szacun za dogranie formatów z LiT!!!) - mega zapowiedź jak dla mnie

.
A tymczasem został tydzień wakacji - trzeba trochę hałdę hańby zredukować, bo coś mi to kiepsko idzie (cały czas jestem na plus w sostunku kupione - przeczytane)...
EDIT - oczywiście Fathom dwa omnibusy