a ja nadal nie wierze w to:|/ news roku ,ba dekady Top Cow po Polsku i jeszce Stona widzialem zapowiedz na Face niech ktoś mnie uszczypnie ;p
Przecieram oczy ze wzruszenia, wprost nie mogę uwierzyć! 20 lat temu w piśmie Play pojawił się cross Tomb Raider/Witchblade i od tego momentu zacząłem interesować się Top Cow. Mandragora trochę wydała, ale pozostawiła ogromny niedosyt. Będąc w różnych krajach często widziałem różne wersje językowe komiksów Top Cow i zazdrościłem im, że oni mają a my nie. Cieszę się, że dożyłem roku 2024. Niestety, nie wszyscy mają to szczęście

Tym bardziej my powinniśmy być szczęśliwi. I nie wątpię, że kolejny zrzut to będą przygody pięknej Sary Pezzini i buntowniczej Magdaleny. Moda na kulturę przebudzenia przecież sprawia, że nie możemy ignorować silnych kobiecych postaci.
Oczywiście mam nadzieję, że nie będzie wtopy jak przy Tomb Raiderze, gdzie zastosowano offset. Było mi smutno, że konkurencja się wyłożyła, ale w sumie to dobrze, bo teraz zapewne dostaniemy więcej i lepiej.
The Darkness to także dwie części niesamowitej gry komputerowej, którą polecam każdemu. Szczególnie drugą część. Komiksowa adaptacja na wysokim poziomie, niedoceniona perełka.