Alexandrus888, qprime, Komediant, rrudy102, michał81, AngryDisabledNoises, kenji, Gogo14, bfg, horror i 20 Gości przegląda ten wątek.
Moja małżonka uważa, że okładka ze statkiem jest ładniejsza i taką zamówiłem .... wiadomo wspólna decyzja :/
mi się smutno zrobiło po informacji o przemiale więc oprócz Opali wziąłem jeszcze limitkę DUAM i Brygade
czacha - ponad polowapiratka - zostalo z 20 sztuklacznie z regularna poszlo juz 410 sztuktempo podobne jak przy poprzednich pozycjach
Myślę że tempo mogłoby być o wiele lepsze gdyby gildia informowała np: start sprzedaży poniedziałek 20.03 godzina 12. Gdyby nie to forum czy FB SL nikt postronny nie mógł się dowiedzieć kiedy można zacząć kupować. Trochę słabo to rozwiązuje gildia
Tylko po co ma być lepsze?
Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.
(...) a kupować na wtórnym za o wiele większą kasę nie będę (...)
Kasia nadaje:Rozkład jazdy Studia Lain na najbliższe miesiące: 25 lutego - @zlotekurczaki we Wrocławiu; strefa kiermaszowa w Barbarze, ul. Świdnicka 8 25-26 marca - 12. Krakowski Festiwal Komiksu organizowany przez krakowskiestowarzyszeniekomiksowe 1 kwietnia – Małopolski Festiwal Komiksu organizowany m.in. przez @MalopolskieStudioKomiksu 22-23 kwietnia – Poznański Festiwal Sztuki Komiksowej organizowany m.in. przez @fundacjaikpByć może pojawimy się również na następujących imprezach: w maju na DwuTakcie w Toruniu w czerwcu na Kopalni Wspaniałych Komiksów w BytomiuNiestety nie uda nam się być na Komiksowej Warszawie z powodów finansowo-logistyczno-osobistych. Ale mamy nadzieję nadrobić to na tegorocznym Niech Żyje Komiks!Z dalekosiężnych planów zostają jeszcze festiwale w: Rumi – Rumia Comic Con Łodzi – MFKiG Gliwicach – GIK (Górnośląska Impreza Komiksowa) i wspomniany już Niech Żyje Komiks! w WarszawieJeśli znacie inne fajne festiwale, gdzie widzielibyście chętnie stoisko Studia Lain, piszcie! Oczywiście nie na wszystkie będziemy w stanie się udać, ale na pewno rozważymy obecność!
Możesz spróbować dorwać na którymś festiwalu jeżeli jeszcze Studio_Lain na jakieś egzemplarze "wystawowe"
Na razie wszystkie trzy wersje dostępne. A że wersja z kociołkiem nie przeszła to zabrałem regularną. A co tam, niech inni napaleńcy wezmą sobie dziewczynę.