Nephilim, misiokles, Kodo, donKiszot, carnivale, bababatman, Saruto (+ 1 Ukrytych) i 109 Gości przegląda ten wątek.
Ja bym się chętnie dowiedział, czy jest szansa na kontynuację Bezprawia w najbliższym czasie...
No i koniec stycznia braki papieru na rynku, brak zapowiedzi...Oj czarno to widzę. Boję się że nie dostaniemy nic na luty
no dobrze na rynku nie jest, ale juz konczymy Solo i DUAM - cena okladkowa skoczy tak o 5zl w porownaniu do podobnych objetosciowo komiksow wydanych przez nas jak np Brygada - mam nadzieje ze przezyjecie - w kontakcie
I to jest wiadomość na którą czekałem . Pal fuks te 5 złotych, to żadna podwyżka. A propo mam nadzieję, że już zaklepaliście licencję na dinozaury i kadilaki.
Ja i tak mam wrażenie że tutaj większość z nas to "sponsorzy" Studia Lain jak na Patronie i kupujemy wszystko jak leci. Wiadomo jaka sytuacja. Wiadomo że te 5 zł było nieuniknione. Czekam na kolejną pozycję.
Wiem, ze gadamy o tym od lat -ale stickleback i wojna musza poczekac na lepsze czasy bedziemy na to robic zbiorke, bo inaczej chyba sie tego nie da zrobic
Wiem, ze gadamy o tym od lat -ale stickleback i wojna musza poczekac na lepsze czasy bedziemy na to robic zbiorke, bo inaczej chyba sie tego nie da zrobica teraz cos poztywnego - mozliwe ze tak bedzie wygladac limitka nowego solo