Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 4456041 razy)

Offline Takesh

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #29970 dnia: Śr, 27 Maj 2026, 18:58:57 »
No i Slaine, oczywiście... 8)

Offline Fingolfin^^

« Odpowiedź #29971 dnia: Śr, 27 Maj 2026, 19:59:01 »
To powinna być okładka u nas. Tyle do wyboru a takie Dziadostwo wybrane.

Naprawdę chcecie vampirelle? Czytaliście to w ogóle ? Ja czytałem podstawkę i przeglądałem większość tego co wyszło.  i jest to totalny chłam. Szkoda na to papieru.
« Ostatnia zmiana: Śr, 27 Maj 2026, 20:05:56 wysłana przez Fingolfin^^ »

Offline Kadet

« Odpowiedź #29972 dnia: Śr, 27 Maj 2026, 20:03:47 »
To powinna być okładka u nas. Tyle do wyboru a takie Dziadostwo wybrane

Że tak powiem... fuj. Szokowanie dla szokowania.
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Offline AntekSocjalny

« Odpowiedź #29973 dnia: Śr, 27 Maj 2026, 20:08:05 »
Ja to mam nadzieję, że SL wyda kiedyś to

Offline AntekSocjalny

« Odpowiedź #29974 dnia: Śr, 27 Maj 2026, 20:32:06 »
Trzymam za to kciuki

Offline Fingolfin^^

« Odpowiedź #29975 dnia: Śr, 27 Maj 2026, 20:37:47 »
No dobra nawet spoko to jest. Właśnie czytam.

Offline zerodwatrzy

« Odpowiedź #29976 dnia: Śr, 27 Maj 2026, 21:00:17 »
Że tak powiem... fuj. Szokowanie dla szokowania.
Czyli w sumie okładka wiernie odwzorowująca komiks, tym bardziej pasuje.

Offline Antari

« Odpowiedź #29977 dnia: Śr, 27 Maj 2026, 21:18:59 »
To powinna być okładka u nas. Tyle do wyboru a takie Dziadostwo wybrane.

No, jakbym miał jakieś 20 lat mniej to pewnie by mnie to jarało. Chociaż czekaj, może 30.

Naprawdę chcecie vampirelle? Czytaliście to w ogóle ? Ja czytałem podstawkę i przeglądałem większość tego co wyszło.  i jest to totalny chłam. Szkoda na to papieru.

Ja już jestem na etapie patrzenia tylko na ładne obrazki i to się sprawdza.

Offline Vorn

« Odpowiedź #29978 dnia: Śr, 27 Maj 2026, 22:25:48 »
Witam wszystkich komiksowych świrów, w końcu (po ponad roku od pierwszej rejestracji) udało mi się uzyskać dostęp do forum.

Odnośnie sprzedaży Crossed nie spodziewałem się aż takiego ruchu na Gildii, zwłaszcza biorąc pod uwagę ilość osób deklarujących "nie dla mnie", "szokowanie dla szokowania" itd. Strona strasznie działała, sprawdzałem na 2 przeglądarkach z włączonym i wyłączonym adblockiem. Udało mi się kupić wybraną okładkę, ale jeszcze chwila mulenia i bym odpuścił zakup całkiem.

Offline Piterrini

« Odpowiedź #29979 dnia: Śr, 27 Maj 2026, 23:36:57 »
Ja to mam nadzieję, że SL wyda kiedyś to

W pakiecie z

Offline bocik

« Odpowiedź #29980 dnia: Śr, 27 Maj 2026, 23:40:38 »
sorry ale jesteś zjebany ... tylko po to żeby kogoś wqrwić

Offline Xmen

« Odpowiedź #29981 dnia: Śr, 27 Maj 2026, 23:41:06 »
Witam wszystkich komiksowych świrów, w końcu (po ponad roku od pierwszej rejestracji) udało mi się uzyskać dostęp do forum.

Odnośnie sprzedaży Crossed nie spodziewałem się aż takiego ruchu na Gildii, zwłaszcza biorąc pod uwagę ilość osób deklarujących "nie dla mnie", "szokowanie dla szokowania" itd. Strona strasznie działała, sprawdzałem na 2 przeglądarkach z włączonym i wyłączonym adblockiem. Udało mi się kupić wybraną okładkę, ale jeszcze chwila mulenia i bym odpuścił zakup całkiem.
Tak jest przed każdą przedsprzedażą lain. Samo narzekanie, że kiepskie komiksy, wielu pisze, że nie dla nich ale mają pretensje, że komiks nie jest dostępny kilka miesięcy a najlepiej lat. To tylko pokazuje chorobę komiksiarzy, lain może wydać obojętnie jaki komiks a zejdzie w kilka godzin.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Vorn

« Odpowiedź #29982 dnia: Śr, 27 Maj 2026, 23:50:59 »
Tak jest przed każdą przedsprzedażą lain. Samo narzekanie, że kiepskie komiksy, wielu pisze, że nie dla nich ale mają pretensje, że komiks nie jest dostępny kilka miesięcy a najlepiej lat. To tylko pokazuje chorobę komiksiarzy, lain może wydać obojętnie jaki komiks a zejdzie w kilka godzin.

No właśnie tym razem miałem wrażenie, że mimo wszystko więcej było głosów na nie, a mamy chyba jedną z najszybszych sprzedaży na start. Ciekaw jestem jak to będzie wyglądać przy Lain Asia.

Offline Xmen

« Odpowiedź #29983 dnia: Cz, 28 Maj 2026, 04:19:02 »
Myślę, że to było bardziej bajdurzeni, żeby pokazać jacy to porządni i wrażliwi jesteśmy. W punisher max też jest wiele przemocy, w the boys tak samo i jakoś nikomu nie przeszkadza. W crossed myślę, że jest jej tyle, że zaczyna budzić po czasie ale szczerze mówiąc przykładowe plansze wywołały pewne emocje. Bardziej miałem obawy czy oprócz tej przemocy dostaniemy jakąś historię.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline michał81

« Odpowiedź #29984 dnia: Cz, 28 Maj 2026, 04:53:00 »
Bardziej miałem obawy czy oprócz tej przemocy dostaniemy jakąś historię.
Dostaniemy. I to nawet kilka. W sumie to nawet te najlepsze w tym wydanym pakiecie.