człowiek wyjechał w głuszę na trzy dni i tyle stron natrzaskane że już obawiałem się że kolejna imba na forum 
Crossed powinno zostać w oryginale, jak czytam pomysły na tłumaczenie tego tytułu na Krzyżaki, Krzyżaczki, Krzyżozjeby itd to łapy mi opadają (a te Żaczki czy coś w tym stylu to już w ogóle, łbem o klawiaturę zaryłem)
ale bardzo się cieszę że to wyjdzie i mocniej "ugryziesz" katalog Avatar bo tam naprawdę fajne rzeczy wydawali, np takie Uber czy czy świetnie narysowane No Hero
Chciałbym tylko dodać, bo nie wszyscy zauważyli, te Żaczki to taki lekki trolling. Możecie zobaczyć, że od początku pisałem,
że jestem zwolennikiem oryginalnego tytułu, który jest marką samą w sobie i ewentualnie podwójnym tytułem, nawet pierwszy tu zasugerowałem podwójne nazewnictwo, właśnie po to żeby ocalić oryginalną nazwę. O ile przekreśleni/skreśleni (sam sugerowałem nawet podobnie brzmiące Crossed: Skrojeni) jeszcze da się przeżyć, tak widząc jakiś Krzyżaków wszedłem w tryb lekkiego trolla, właśnie po to żeby napiętnować tego typu opcję i koledzy co mnie tu lubią atakować z byle powodu trochę pomogli wyśmiewając mój post. I oczywiście również wyrażałem nadzieję na dalszy rozwój tytułów z portfolio Avatara. Cieszę się, że z wieloma osobami mam tutaj wspólne zdanie.