jeżeli dla dorosłego człowieka nie jest to oczywiste to i tak najwyraźniej nie zrozumiesz
jak coś skomentuję negatywnie o homo albo wybranych to od ręki dostaję ostrzeżenie od admina, ale w drugą stronę zawsze cisza...
Napisałeś coś takiego:
[quote
Kolejny mosze na forum ?
Nie zrozumiałem o co Ci chodzi z tym komentarzem "Kolejny mosze na forum" i dałem do zrozumienia, że chciałbym abyś doprecyzował swoją wypowiedź bo skąd niby mam wiedzieć co to znaczy? Z góry założyłeś, że nie zrozumiem Twojego wyjaśnienia (poza w/w komentarzem) a nawet nie spróbowałeś wytłumaczyć co Cię zdenerwowało. To jednak trochę nie fair bo nie siedzę przecież w Twojej głowie. Gdyby sytuacja była odwrotna i to Ty poprosiłbyś o wyjaśnienie, nie miałbym z tym problemu i nie czyniłbym Ci żadnych złośliwych uwag. Po prostu powiedziałbym w czym rzecz. Jakoś wolę czystą atmosferę zamiast wykłócać się o jakieś głupotki.
Skoro jednak muszę, spróbuję ekstrapolować. Po Twoim ostatnim komentarzu zaczynam się domyślać, że mój komentarz z memem to w Twoim odczuciu, jakaś forma ataku na osoby wierzące tak? Bo tak by sugerowało to co napisałeś, że dostajesz ostrzeżenia od admina. Tyle, że ja do nikogo nie odniosłem się negatywnie. Po prostu mem jest dla mnie śmieszny jeśli użyje się go w konkretnym kontekście. Tutaj użyłem go w kontekście poprzednich komentarzy. Nie ma w tym żadnego ładunku emocjonalnego. Sam jestem osobą wierzącą, ale nie mam problemu z żartami na tematy religijne. Do wielu kwestii mam dystans, rozumiem jednak, że nie każdy musi go mieć. Zatem jeśli dobrze odczytałem Twoje wypowiedzi i mój komentarz z memem jakkolwiek uraził Twoje uczucia, mogę go usunąć albo żeby nie było, że chcę uniknąć odpowiedzialności, zgłoś mój komentarz do moderacji. Nie będę mieć o to pretensji ani żalu. Jak widzisz, nie szukam zwady bo nie mam na to ani czasu ani ochoty. Proszę jedynie abyś nie wyładowywał się na mnie za to co robią admini tego forum. Przecież ja nie mam z ich decyzjami nic wspólnego.
Pozdrawiam.