Autor Wątek: Relax magazyn opowieści rysunkowych  (Przeczytany 344087 razy)

Offline Mruk

Odp: Relax magazyn opowieści rysunkowych
« Odpowiedź #1395 dnia: Cz, 17 Luty 2022, 20:13:59 »
sąd w każdej chwili może nakazać

Nasz sąd?!?

Masz sąd to może za pięć lat zajmie się łaskawie sprawą...

Offline tuco

« Odpowiedź #1396 dnia: Cz, 17 Luty 2022, 20:17:39 »
Chyba coś przeoczyłem. Że niby w obu Relaxach mają się pojawić szorty Cazy?
nie :). to ja się wyraziłem wyjątkowo nieściśle, chodziło mi o to, że z sumy zawartości obu tych nowych #37 dla mnie najmilszym zaskoczeniem, którego się nie spodziewałem, jest właśnie CAZA, który pojawić ma się tylko w Labrum.

Offline Szekak

« Odpowiedź #1397 dnia: Cz, 17 Luty 2022, 20:19:52 »
Nasz sąd?!?

Masz sąd to może za pięć lat zajmie się łaskawie sprawą...
Akurat zabezpieczenia są dość szybko rozpatrywane, w innym razie traciłyby rację bytu.

BTW, cieszy, że jednak udało się zwerbować do Relaxu od Labrum po odejściu Garuli polskich Twórców. Nazwiska Stefanca i Rebelki robią wrażenie.

A, no i warto odnotować, że Relax od PCA prawdopodobnie nie pojawi się w empikach.
« Ostatnia zmiana: Cz, 17 Luty 2022, 20:24:13 wysłana przez Szekak »
Piękno jest w oczach patrzącego.

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #1398 dnia: Cz, 17 Luty 2022, 20:27:33 »
A, no i warto odnotować, że Relax od PCA prawdopodobnie nie pojawi się w empikach.

Skąd to info? Akurat Relax i MH staram się właśnie w Empiku kupować, bo tylko tam idzie jakiś rabat wyciągnąć.

Offline Szekak

« Odpowiedź #1399 dnia: Cz, 17 Luty 2022, 20:42:33 »
Kilka razy juz ktos dopytywal na fb czy bedzie w empiku i zawsze byl odsylany do zakupu na stronie bez odpowiedzi, zatem mimo, ze zaprzeczenia oficjalnego nie bylo, to wydaje sie, ze Relaxu od PCA w Empikach nie uswiadczymy.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline KzT

« Odpowiedź #1400 dnia: Cz, 17 Luty 2022, 20:51:59 »
Do tej pory odpuszczałem sobie wskrzeszony Relax, ale te dwa numery 37 chyba kupię. Idealne kuriozum do kolekcji.
Najbardziej bym się ubawił, gdyby okazało się, że panowie wydawcy są dogadani i chodzi o to, żeby zrobić akcję promocyjną, no i sprzedać dwa razy więcej. W sieci trash talk jak przed galą wrestlingu, a za kulisami wspólna wódeczka.

Offline misiokles

« Odpowiedź #1401 dnia: Cz, 17 Luty 2022, 21:58:05 »
Nieee, raczej nie, Piotr Rosiński (który wypowiadał sie w tej sprawie) aż w taki hoax nie dałby się wciągnąć.

Offline Kot Tip-Top

« Odpowiedź #1402 dnia: Cz, 17 Luty 2022, 23:49:46 »
Najbardziej bym się ubawił, gdyby okazało się, że panowie wydawcy są dogadani i chodzi o to, żeby zrobić akcję promocyjną, no i sprzedać dwa razy więcej. W sieci trash talk jak przed galą wrestlingu, a za kulisami wspólna wódeczka.
Jakby nie patrzeć wciągnęło w to dyskusje osoby co mam wrażenie byłby na temat normalnie obojętne. Więc czemu nie?

Offline Kot Tip-Top

« Odpowiedź #1403 dnia: Pt, 18 Luty 2022, 00:01:18 »
Taka jeszcze myśl, że w sumie gratka dla tych co lubią zbierać warianty okładkowe bo tutaj mają nie tylko wariant okładkowy ale też wariant wewnętrzny  ::)

Offline starcek

« Odpowiedź #1404 dnia: Pt, 18 Luty 2022, 07:49:14 »
Jedna z tych dwóch może się okazać wariantem prokuratorskim.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline Midar

« Odpowiedź #1405 dnia: So, 19 Luty 2022, 13:38:37 »
Spis treści Relaksu PCA:

Offline misiokles

« Odpowiedź #1406 dnia: So, 19 Luty 2022, 13:59:42 »
Jestem ciekaw komiksu Moniki Laprus Wierzejskiej, gdyż próbki na jej stronie wyglądają zachęcająco. Mam nadzieję, że z dobrej strony pokaże się Mariusz Moroz - chłop ma taką historyczną krechę, że hej.
A artykuł Wojtka Birka o Lemie w komiksach chyba czytałem, w niszowym komiksie Wojtka Cichonia, który widzę i tu będzie coś rysował. Liczę na pozytywne zaskoczenia u pozostałych!

Offline Kot Tip-Top

« Odpowiedź #1407 dnia: So, 19 Luty 2022, 14:49:37 »
Ja wdziałem komiks Moniki Laprus w "Komiks i My" i naprawdę wysoki poziom. Z Polskiego komiksu coraz mocniej wychylają się Panie i bardzo dobrze :)
« Ostatnia zmiana: So, 19 Luty 2022, 14:51:11 wysłana przez Kot Tip-Top »

Offline keram2

« Odpowiedź #1408 dnia: So, 19 Luty 2022, 15:30:17 »

Czy wszystkie te komiksy to  krótkie nowelki, czy jest tam coś odcinkowego?
Bo nie widzę takich informacji.

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #1409 dnia: So, 19 Luty 2022, 16:15:19 »
Z tego co pamiętam: Tajfun od Cabały i Obywatel Dopalony były rozpoczęte we wcześniejszych numerach Relaxu.
Z jakiego komiksu jest ten kadr? Edycja 19 - START 06.12.2025 o godzinie 20:00