Autor Wątek: PolishComicArt.pl  (Przeczytany 196403 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline komiks

Odp: PolishComicArt.pl
« Odpowiedź #555 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 19:03:08 »
Serio jest kalendarz z 500 zł? To znaczy, widzę na stronie, że jest, ale nie wierzę. I kto go będzie wieszał na ścianie i używał jako kalendarza? Ja rozumiem, gdyby w tej cenie był print rozmiaru A2 na super papierze z autografem Rosińskiego, to wtedy tak. Ale kalendarz to rzeczy użytkowa.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #556 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 19:15:22 »
Death, nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że nie tylko byś nie został wybrany, a wręcz skasowany z komiksowa. Przynajmniej z tej bardziej fanatycznej części. A przecież ktoś musi być naszym kretem w PCA XD

Offline Spiff

« Odpowiedź #557 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 19:32:44 »
Serio jest kalendarz z 500 zł? To znaczy, widzę na stronie, że jest, ale nie wierzę. (...) Ale kalendarz to rzeczy użytkowa.
Taniocha.
kalendarze "Pirelli" chodzą po 6-7 tyś. zł.
droższe też są.
:)
- No i jesteśmy na bezludnej wyspie.
- Jaka tam ona bezludna! A ty, to pies?

Offline Death

« Odpowiedź #558 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 20:22:41 »
Death, nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że nie tylko byś nie został wybrany, a wręcz skasowany z komiksowa. Przynajmniej z tej bardziej fanatycznej części. A przecież ktoś musi być naszym kretem w PCA XD
Ja tam się w politykę i obozy nie bawię. Jestem skromnym czytelnikiem. Podoba mi się jakiś komiks, to kupuję, nie obrażam się na wydawnictwa. :)

Offline turucorp

« Odpowiedź #559 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 22:48:46 »
Ja tam się w politykę i obozy nie bawię. Jestem skromnym czytelnikiem. Podoba mi się jakiś komiks, to kupuję, nie obrażam się na wydawnictwa. :)

„Co każdy świadomy nabywca powinien wiedzieć? - edukacja konsumencka.” ;)
BTW ciekawe, czy pojawią się w przestrzeni publicznej jakieś echa z w sprawie „Gry o Relax”? Pierwsze posiedzenie sądu już podobno się odbyło. Emocje jak na rybach. XD
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Midar

« Odpowiedź #560 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 23:39:45 »
Z FB:
"Z okazji premiery albumu Legendy Polskie,  w naszej Galerii odbędzie się spotkanie z Grzegorzem Rosińskim.
Ponieważ nie dysponujemy odpowiednią ilością miejsca, spotkanie będzie miało formę zamkniętą. O zaproszeniach zadecyduje losowanie. Wystarczy napisać w w komentarzu, dlaczego to właśnie Ty miałbyś wziać w nim udział. Spośród wszystkich odpowiedzi wylosujemy 30 osób, które będą naszymi gośćmi.
Spotkanie zaplanowane jest na 03.03.20223 na godzinę 19:00 w Galerii Polishcomicart.pl w Centrum Praskie Koneser
Wylosowane osoby zostaną poinformowane jutro (02.03) do godziny 20:00
Informujemy, że podczas spotkania nie będzie sesji dedykacji, a autografy możliwe będą tylko za zgodą naszego gościa."

Na 23:30 tylko 35 komentarzy, z czego niektórzy piszą, że nie mogą w tym terminie. Prawie wszyscy pretorianie się dostaną. Gdyby takie spotkanie ogłosiło Centrum Komiksu, trzeba by losować pewnie z dwustu chętnych.

Offline Leyek

« Odpowiedź #561 dnia: Cz, 02 Marzec 2023, 01:16:13 »

Offline JanJ

« Odpowiedź #562 dnia: Cz, 02 Marzec 2023, 07:32:44 »
Muszę przyznać że chyba najładniejsza okładka ze wszystkich.

Offline Arne

« Odpowiedź #563 dnia: Cz, 02 Marzec 2023, 07:41:25 »
Zakup wstydu.
Na 23:30 tylko 35 komentarzy, z czego niektórzy piszą, że nie mogą w tym terminie. Prawie wszyscy pretorianie się dostaną. Gdyby takie spotkanie ogłosiło Centrum Komiksu, trzeba by losować pewnie z dwustu chętnych.
Bo pewnie tylko 35 osób obserwujących zostało niepoblokowanych😁

Offline Midar

« Odpowiedź #564 dnia: Cz, 02 Marzec 2023, 09:34:33 »
Jest już oficjalne info.

Dotarły już do Was albumy V tomu? Napiszcie swoje wrażenia 🥰
Prawie wszystkie rezerwacje zostały już rozesłane. Jutro i pojutrze albumy powinny dotrzeć także do naszych dystrubutorów.
Dziękujemy bardzo za zaufanie i wspieranie naszych projektów.
W pierwszej kolejności albumy wysyłane są do osób, które wyraziły chęć kontynuacji serii. Ze względu na duże zainteresowanie, storzyliśmy listę rezerwową,na którą można zapisaćsiępod adresem:
gallery@polishcomicart.pl
Po wysłaniu albumów do osób z listy rezerwowej, ostatnie sztuki zostaną wstawione do normalnej sprzedaży na naszej stronie.

Offline JanJ

« Odpowiedź #565 dnia: Cz, 02 Marzec 2023, 12:13:47 »
Generalnie plus za to, że nie wstawiają miliona newsów przed premierą jak wcześniej, że zaraz będzie itd., po czym łapią opóźnienie i przepraszają, ale informują jak już faktycznie wypuścili. Tym razem zgodnie z deklarowanym wcześniej terminem.

Offline Spiff

« Odpowiedź #566 dnia: Cz, 02 Marzec 2023, 12:25:24 »
Zakup wstydu.
"(...)I Ja ciebie nie potępiam. - Idź, a od tej chwili już nie grzesz! "- J 8,1-11
- No i jesteśmy na bezludnej wyspie.
- Jaka tam ona bezludna! A ty, to pies?

Offline Death

« Odpowiedź #567 dnia: Cz, 02 Marzec 2023, 12:28:50 »
Zakup wstydu.
Dla mrocznego Piętna wygnańców, Thorgala jadącego konno przez ukraińskie stepy w Słonecznym mieczu, Kriss łuczniczkę w śniegu na pomoście w 4K mogę zostać potępiony i skazany na kocioł u Lucyfera. :D

Offline Midar

« Odpowiedź #568 dnia: Cz, 02 Marzec 2023, 14:20:39 »
Dotarły już do Was albumy V tomu? Napiszcie swoje wrażenia 🥰

Z pamiętnika onanisty (komentarz do posta):

Dotarł i czeka na odpowiedni czas i oprawę do otwarcia. To nie są kolejne przygody któregoś z Supermajciarzy tylko Thorgal. Tu musi być co najmniej godzina w zamkniętym i wyciszonym pomieszczeniu (dzieci na drugim końcu domu z włączoną bajką lub wywiezione do babci a telefon z włączoną apką ZenMode na godzinę). I to tylko żeby tylko obejrzeć sam sposób wydania, porównać z poprzednimi częściami i przeczytać Strażniczkę. Do tego szklaneczka czegoś mocniejszego z lodem. A jak się uda wygonić całą rodzinę na jakieś zakupy to jeszcze w kozie ogień odpalić i w fotelu nogi wyciągnąć

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #569 dnia: Cz, 02 Marzec 2023, 14:22:39 »
Jak ten ogień w kozie odpali to jeszcze mu się to arcydzieło spali przy szklaneczce czegoś mocniejszego i dopiero będzie problem.