Autor Wątek: PolishComicArt.pl  (Przeczytany 196321 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Bender

• Gość
Odp: PolishComicArt.pl
« Odpowiedź #540 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 10:11:28 »
Ale żyłka niezmiennie pęka mu po dziś dzień.

Bender

• Gość
« Odpowiedź #541 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 11:25:12 »
Póki będą klienci, to ten paciulok będzie sobie dalej pozwalał na takie wałki. Więc... kupujcie dalej, kupujcie ::)

Oczywiście, że będa chętni cały czas. Znam to uczucie "o jezu to ultymatywna wersja, którą muszę mieć". Będzie kolejna, jeszcze ultymatywniejsza. Bez obaw ;)

Offline Szekak

« Odpowiedź #542 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 11:44:03 »
Watpie by byla jeszcze ultymatywniejsza. Wiekszy format, wiecej zdobien, dwie litografie z podpisem? ;)

Komiks juz u odbiorcow, a tu nawet zadnego info na fb nie ma. Dziwne to bardzo.
« Ostatnia zmiana: Śr, 01 Marzec 2023, 11:50:35 wysłana przez Szekak »
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline Murazor

« Odpowiedź #543 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 12:42:54 »
Lepiej nie wrzucać zdjęć, czy filmów, bo jeszcze jakaś fuszerka wyjdzie jak wcześniej, a tak nakład zejdzie zanim afera się rozkręci - pomyślał marszand 8)

Online Spiff

« Odpowiedź #544 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 13:03:11 »

(...)Ja, ponieważ podpisałem swojego maila z imienia i nazwiska, zostałem zidentyfikowany i pozbawiony możliwości nabycia kolejnego tomu i utrzymania dotychczasowego numeru. Może to i lepiej, (...)
Don't worry, be happy.
  :) 
- No i jesteśmy na bezludnej wyspie.
- Jaka tam ona bezludna! A ty, to pies?

Offline Teli

« Odpowiedź #545 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 14:15:40 »
Komiks juz u odbiorcow, a tu nawet zadnego info na fb nie ma. Dziwne to bardzo.

Czekaj sprawdzę... a nie wróć, przecież jak 75% komiksowa mam bana.

Po co wrzucać, skoro i tak nikt nie może już tego oglądać :D

Online donT

« Odpowiedź #546 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 14:34:14 »
To jest modelowy przyklad zardzewialego myslenia w stylu "nie chcesz, to won, na twoje miejsce jest 10 innych" i konsekwncji z nim zwiazanych. Powyrzucal, pobanowal to teraz ma. Komiksowo to male miasteczko, powinien miec to na uwadze.
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

Offline JanJ

« Odpowiedź #547 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 15:20:23 »
Z FB:
"Z okazji premiery albumu Legendy Polskie,  w naszej Galerii odbędzie się spotkanie z Grzegorzem Rosińskim.
Ponieważ nie dysponujemy odpowiednią ilością miejsca, spotkanie będzie miało formę zamkniętą. O zaproszeniach zadecyduje losowanie. Wystarczy napisać w w komentarzu, dlaczego to właśnie Ty miałbyś wziać w nim udział. Spośród wszystkich odpowiedzi wylosujemy 30 osób, które będą naszymi gośćmi.
Spotkanie zaplanowane jest na 03.03.20223 na godzinę 19:00 w Galerii Polishcomicart.pl w Centrum Praskie Koneser
Wylosowane osoby zostaną poinformowane jutro (02.03) do godziny 20:00
Informujemy, że podczas spotkania nie będzie sesji dedykacji, a autografy możliwe będą tylko za zgodą naszego gościa."

I ani jednego postu o nowym wydaniu  ???

« Odpowiedź #548 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 16:13:02 »
Z FB:
...O zaproszeniach zadecyduje losowanie. Wystarczy napisać w w komentarzu, dlaczego to właśnie Ty miałbyś wziać w nim udział...

"Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się dla naszego wydawnictwa przemęcza, właściciel Garula Krzysztof, naszego wydawnictwa „PolishComicArt”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłem ja..."

Offline JanJ

« Odpowiedź #549 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 16:38:21 »
Komentarze z FB świetne:

"Ja! Ja! Ja! Mam album niepodpisany!!!!! ❤"
"Zupełnie bez powodu. Chyba po prostu dobrze się go ogląda jak rysuje i przy tym opowiada. Coś jak dawne programy w TV Zina, czy Kobylińskiego. Działa kojąco"
"Mnie zaproście. Bo nikt się mnie nie spodziewa 😉"

Offline LukCook

« Odpowiedź #550 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 16:45:39 »
Komentarze z FB świetne:

"Zupełnie bez powodu. Chyba po prostu dobrze się go ogląda jak rysuje i przy tym opowiada. Coś jak dawne programy w TV Zina, czy Kobylińskiego. Działa kojąco"
"Mnie zaproście. Bo nikt się mnie nie spodziewa 😉"

Poważni czytelnicy.

Offline Teli

« Odpowiedź #551 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 17:00:08 »
Komentarze z FB świetne:

A to musi być najpierw coś w galeriowym sklepiku kupione. Najlepiej za jakieś 400 zł. Przed wrysem/autografem okazujemy paragon i podziwiamy ołówek Mistrza pędzący po papierze niczym Struś Pędziwiatr nim kojot...znaczy się marszand wyrwie mu z rozmachem album bo jeszcze wyjdzie wrys za ponad 4K.

Offline Midar

« Odpowiedź #552 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 18:21:33 »
„Gdybym miał do wyboru audiencję u papieża albo 1 minutowe spotkanie z mistrzem Rosińskim, to bym leciał z Watykanu”.

„Z wielką radością chciałabym poznać mistrza Rosińskiego - osobę, której wyobraźnia, kreatywność i poczucie estetyki są wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju. Osobę, dzięki której mamy swoją własną domową galerię Thorgala 🙏”

„Bohaterzy komiksów Grzegorza zdecydowanie wspieranie kształtowania się mojego charakteru w dzieciństwie 🙂 a niesamowite ilustracje pobudzały mój zmysł artystyczny 🙂 Sporo zawdzięczam Grzegorzowi Rosińskiemu. Chciałbym móc mu podziękować 🙂”

„Od dziecka mam traume po przeczytaniu albumu alinoe tylko rozmowa z twórca tej postaci może mnie uleczyć”

„Bo każda okazja, pozwalająca spotkać człowieka, który wpłynął na moją wyobraźnię od bardzo bardzo bardzo dawna jest na wagę złota.”

„Chciałbym osobiście podziękować Mistrzowi za kolorowe dzieciństwo w czasach kiedy w Polsce dominowała szarość. Chwile kiedy można było przenieść się w inny świat są do tej pory dla mnie bezcenne.”

Offline Itachi

« Odpowiedź #553 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 18:44:57 »
https://comicstuff.eu/produkt/kalendarz-thorgal-2021-autograf-rosinski/

Mnie to fascynuje, że tacy oddani klienci nie wykupili jeszcze kalendarza na 2021 rok z podpisem Pana Rosińskiego!

499 zł ! Przecież to prawie jak za darmo
https://www.instagram.com/itach_i_93/

A co, chciałbyś mnie zadenuncjować jak ten konfident itachi?

Offline Death

« Odpowiedź #554 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 18:52:20 »
Ja powinienem skomentować: ja powinienem wziąć udział, żeby Mistrz dokończył mój rysunek z MFK 2021, kiedy to wydałem na stoisku 4 stówy, a potem zaszło nieporozumienie z powodu którego mój wrys wygląda jak za 4, ale złote.  :P