Autor Wątek: PolishComicArt.pl  (Przeczytany 196299 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Death

Odp: PolishComicArt.pl
« Odpowiedź #525 dnia: Pn, 27 Luty 2023, 19:30:33 »
3 magiczne artefakty rynku komiksowego:
- Corto Maltese, który został wydrukowany przez Post w 1 egzemplarzu (chyba to był tom o Koziorożcu) był widziany na jakimś spotkaniu komiksowym
- książeczka do From Hell od Timofa
- kalendarz z Borgii z Polishcomicart
:D

Offline marcing

« Odpowiedź #526 dnia: Pn, 27 Luty 2023, 21:09:22 »
- Corto Maltese, który został wydrukowany przez Post w 1 egzemplarzu (chyba to był tom o Koziorożcu) był widziany na jakimś spotkaniu komiksowym
W sieci było nawet zdjęcie ze spotkania z tym wydrukowanym egzemplarzem (też wydaje mi się, że to było "Pod znakiem Koziorożca"). Przez długi czas czekałem i wierzyłem, że faktycznie to wydadzą  ;)

Offline freshmaker

« Odpowiedź #527 dnia: Pn, 27 Luty 2023, 21:39:21 »
przecież wydali

Offline radioblackmetal

« Odpowiedź #528 dnia: Pn, 27 Luty 2023, 22:02:35 »
Dostałem info z Paczkomatów, że galeria mi coś wysłała. Chyba idzie piąty Thorgal. :)

Do mnie też wysłane więc jeśli to nie kalendarz od Borgii, to rzeczywiście będzie kolejny Thorgal.
Tolerancja nie oznacza akceptacji.

The darkness will swallow everything

Offline NuoLab

« Odpowiedź #529 dnia: Wt, 28 Luty 2023, 15:59:10 »
3 magiczne artefakty rynku komiksowego:
- książeczka do From Hell od Timofa
- kalendarz z Borgii z Polishcomicart
:D

- Kayko and Kokosh Flying School z Egmontu

Nesumi

• Gość
« Odpowiedź #530 dnia: Wt, 28 Luty 2023, 16:30:16 »
Akurat Kajka i Kokosza Fiute edition to mam...

Offline Random_Hero

« Odpowiedź #531 dnia: Wt, 28 Luty 2023, 17:34:27 »
Ja bym jeszcze do artefaktów dodał naklejki z Odyseja Obelixa ( sklasyczny biały album lata 90-te)

Offline NuoLab

« Odpowiedź #532 dnia: Wt, 28 Luty 2023, 19:08:31 »
Akurat Kajka i Kokosza Fiute edition to mam...

Ale magicznym artefaktem jest zapowiadana edycja poprawiona.

Offline Deg

« Odpowiedź #533 dnia: Wt, 28 Luty 2023, 19:16:28 »
Tak to można jeszcze mnożyć, "Wyspa lododowych mórz", "Strażniczka kluczy" od Korony, "Polska mistrzem Polski"... ale Death wymienił prawdziwe Nessie, takie które może ktoś tam widział, ale nikt za okładkę nie złapał :)
This is my truth, tell me yours.

Offline Midar

« Odpowiedź #534 dnia: Wt, 28 Luty 2023, 23:16:53 »
Jak ktoś dostanie nowego Thorgala, to niech się pochwali. Ciekawi mnie litografia. Zawsze marszand wrzucał zdjęcia, co i jak, mistrz w trakcie podpisywania, specjalnie dla ekskluzywnego wydania, pakowanie takie, już doszło, już wyszło, itd. Teraz na jego stronie cisza. Od kiedy wyciął ponad połowę komiksowa, a do tego cała masa przyzwoitych ludzi się od niego odcięła, rzadko coś wrzuca na fejsa, a liczba komentarzy jest symboliczna (zwykle ta sama garstka niezorientowanych klakierów). Ja, ponieważ podpisałem swojego maila z imienia i nazwiska, zostałem zidentyfikowany i pozbawiony możliwości nabycia kolejnego tomu i utrzymania dotychczasowego numeru. Może to i lepiej, trzeba trzymać się z daleka od tego żałosnego człowieczka.
« Ostatnia zmiana: Wt, 28 Luty 2023, 23:19:37 wysłana przez Midar »

Offline turucorp

« Odpowiedź #535 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 01:55:17 »
Ja, ponieważ podpisałem swojego maila z imienia i nazwiska, zostałem zidentyfikowany i pozbawiony możliwości nabycia kolejnego tomu i utrzymania dotychczasowego numeru.

Odmówiono ci sprzedaży?
Grubo, tego jeszcze w polskim komiksowie nie grali.
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Cringer

« Odpowiedź #536 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 07:25:15 »
To nawet prawnie jest zabronione.
Wersja od: 1 stycznia 2023 r. do: 13 marca 2023 r. Kto, zajmując się sprzedażą towarów w przedsiębiorstwie handlu detalicznego lub w przedsiębiorstwie gastronomicznym, ukrywa przed nabywcą towar przeznaczony do sprzedaży lub umyślnie bez uzasadnionej przyczyny odmawia sprzedaży takiego towaru, podlega karze grzywny.

Offline kubisz

« Odpowiedź #537 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 08:07:51 »
Póki będą klienci, to ten paciulok będzie sobie dalej pozwalał na takie wałki. Więc... kupujcie dalej, kupujcie ::)

Offline Death

« Odpowiedź #538 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 08:57:42 »

Offline wujekmaciej

« Odpowiedź #539 dnia: Śr, 01 Marzec 2023, 10:08:56 »
Odmówiono ci sprzedaży?
Grubo, tego jeszcze w polskim komiksowie nie grali.

Timof w zamierzchłych czasach odjebał coś podobnego:

https://forum.gildia.pl/index.php/topic,19829.msg1198553.html#msg1198553