Autor Wątek: PolishComicArt.pl  (Przeczytany 196345 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Edgar

Odp: PolishComicArt.pl
« Odpowiedź #390 dnia: Pt, 09 Grudzień 2022, 20:01:11 »
Słuchajcie, jestem przekonany, że akurat korekta była tu robiona, bo tekst jest wolny od błędów, które można zauważyć w każdym innym tekście marszanda. Na redakcję tekstu już pewnie się nie decydował, będąc przekonanym, że napisał wspaniały, wzruszający i emocjonalny tekst. Dał to komuś i powiedział: We no, sprawdź mi tu przecinki i literówki, bo znowu zazdrośnicy będą szukać czegoś, żeby się przy***ać. Tylko mi nic nie gmeraj przy samym tekście, bo na tym to ja się znam.
Zapewne jak teraz czyta ten swój tekst, to ma łzy w oczach.

Offline czytelnik

« Odpowiedź #391 dnia: Pt, 09 Grudzień 2022, 20:38:59 »

Zapewne jak teraz czyta ten swój tekst, to ma łzy w oczach.

Problem w tym, że na pewno nie rozumie krytyki tego i pozostałych swoich tekstów.

Offline JanJ

« Odpowiedź #392 dnia: Pt, 09 Grudzień 2022, 20:41:01 »
No nie - wstęp robi robotę :)

"Przez kilka lat takich wędrówek poznałem wiele opowieści o Grzegorzu Rosińskim..." - WTF??

"Podczas swoich poszukiwań spotkałem się z francuskimi edycjami Thorgala, które oferowane były w niedostępnych dla mnie wtedy kwotach" - no to już teraz rozumiem skąd takie kwoty edycji limitowanych PCA, czy wrysów w ostatnich Legendach

Tam jest mowa o jakieś masie dodatków - czy to chodzi o te płatne bonusy z Kickstartera, czy w komiksie są jakieś dodatki?

Offline starcek

« Odpowiedź #393 dnia: Pt, 09 Grudzień 2022, 22:21:43 »
Chciałbym poznać jego polonistkę/stę i wyrazić moje współczucie, że musiał/a czytać to, on pisał. A ten "Bazarek na Kole" to już mnie zupełnie rozwalił.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline srogin

« Ostatnia zmiana: Pt, 09 Grudzień 2022, 23:39:46 wysłana przez srogin »

Offline Gryllen

« Odpowiedź #395 dnia: So, 10 Grudzień 2022, 23:33:48 »
Chciałbym poznać jego polonistkę/stę i wyrazić moje współczucie, że musiał/a czytać to, on pisał. A ten "Bazarek na Kole" to już mnie zupełnie rozwalił.

Mnie rozwaliło, że jeździł "nawet na Kredytową"  ;D ;D ;D

Ogólnie to ten tekst ma poziom wypracowania ósmoklasisty. Ile ten człowiek ma lat?  ;D A może on żadnej więcej szkoły poza podstawówką nie skończył?

Offline plast

« Odpowiedź #396 dnia: Nd, 11 Grudzień 2022, 17:47:43 »
To nie tylko ten tekst - każdy jego tekst, który czytałem, jest taki. Jak rozbili Relaksy to kupiłem oczywiście obydwa, no i za głowę się łapałem czytając teksty KG. Dziwna sprawa, bo na żywo facet wydaje się sympatyczny i wygadany, tzn. przynajmniej na targach, bo poza targami nie miałem przyjemności. Może po prostu tekst pisany mu nie leży. Tylko po co to ciągnąć w takim razie.

Offline turucorp

« Odpowiedź #397 dnia: Nd, 11 Grudzień 2022, 17:53:39 »
Dziwna sprawa, bo na żywo facet wydaje się sympatyczny i wygadany…

Tworzenie anonimowych profili na FB, które służą do hejtowania ludzi ze środowiska, to przejaw bycia „sympatycznym” czy „wygadanym”? Tak z czystej ciekawości pytam.
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Nephilim

« Odpowiedź #398 dnia: Nd, 11 Grudzień 2022, 17:56:55 »
Tworzenie anonimowych profili na FB, które służą do hejtowania ludzi ze środowiska, to przejaw bycia „sympatycznym” czy „wygadanym”? Tak z czystej ciekawości pytam.
Naprawdę takie rzeczy robi? Jprdl!  :o A ten Paweł Wawrzecki z FB który tak klęczy przed każdym rysunkiem 'Mistrza' to nie przypadkiem K.G.?

Offline Midar

« Odpowiedź #399 dnia: Nd, 11 Grudzień 2022, 18:53:27 »
Naprawdę takie rzeczy robi? Jprdl!  :o A ten Paweł Wawrzecki z FB który tak klęczy przed każdym rysunkiem 'Mistrza' to nie przypadkiem K.G.?
O, Wawrzecki to mój ulubieniec. Można od niego się uczyć, jak dostać tytuł dupoliza dekady.

Dziwna sprawa, bo na żywo facet wydaje się sympatyczny i wygadany, tzn. przynajmniej na targach, bo poza targami nie miałem przyjemności. Może po prostu tekst pisany mu nie leży. Tylko po co to ciągnąć w takim razie.
Niestety, ja również na targach byłem świadkiem jego chamstwa i buractwa.

Offline Random_Hero

« Odpowiedź #400 dnia: Nd, 11 Grudzień 2022, 21:22:34 »
Niestety też byłem świadkiem jego prostackiego zachowania zwłaszcza na stoisku z GR w Łodzi. Udaje swiatowego marszanda, a sama słoma z butów wystaje. Żal  mi tylko Rosińskiego ze dal mu się tak perfidnie zmanipulować.

Offline maxim1987

« Odpowiedź #401 dnia: Pn, 12 Grudzień 2022, 10:00:03 »
Na którymś z festiwali podszedłem na ich stoisko i zapytałem o cenę Relaxu. Liczyłem, że z racji sprzedaży bezpośredniej dadzą chociaż 10% zniżki. Zamiast rabatu dostałem wiązankę, że co ja sobie wyobrażam, że to prasa, rabatu nie będzie.

Offline plast

« Odpowiedź #402 dnia: Pn, 12 Grudzień 2022, 11:25:02 »

Co ma wspólnego profil na FB z rozmową "na żywo"? Tak z czystej ciekawości pytam.

Z człowiekiem rozmawiałem trzy razy - dwa razy na dwóch różnych targach oraz raz telefonicznie gdy mi przez długi czas nie wysyłał zamówienia. W każdym przypadku było kulturalnie, jeśli nie sympatycznie. Nie mam tutaj uwag, spotkałem się z wielokrotnie z o wiele gorszym podejściem do drugiego człowieka w "naszej" branży.

Oczywiście świadom jestem jego złej famy w necie i różnych dziwnych przypisywanych mu "zagrywek". I w pełni popieram zdanie, że mógłby dać sobie spokój z tekstem pisanym, który ma iść do jakiegokolwiek druku.

Offline Nephilim

« Odpowiedź #403 dnia: Pn, 12 Grudzień 2022, 12:03:54 »
spotkałem się z wielokrotnie z o wiele gorszym podejściem do drugiego człowieka w "naszej" branży.
Niestety. Bucem w kontakcie z drugim człowiekiem jest Mateusz Skutnik. Rozmawiałem dwa razy. Nadęty, niemiły typ.

Offline michał81

« Odpowiedź #404 dnia: Pn, 12 Grudzień 2022, 13:09:27 »
Co ma wspólnego profil na FB z rozmową "na żywo"? Tak z czystej ciekawości pytam.
Cała sprawa była już omawiana na forum poszukaj w temacie Relaxu (chyba).

Oczywiście świadom jestem jego złej famy w necie i różnych dziwnych przypisywanych mu "zagrywek".
To nie jest bezpodstawne przypisywanie mu "zagrywek". Sam jej potwierdził wykładając się w głupi sposób nie przełączając profilu facebookowego. Wszystko zostało udokumentowane, dzięki pewnym osobom, zanim zdążył pokasować dane wypowiedzi.

W każdym przypadku było kulturalnie, jeśli nie sympatycznie.
To miałeś szczęście, bo sam przekonałem się, że nie jest kulturalną i sympatyczną osobą.