Autor Wątek: Non Stop Comics  (Przeczytany 561183 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Death

Odp: Non Stop Comics
« Odpowiedź #2055 dnia: Pt, 29 Marzec 2024, 16:24:41 »
Blast w sklepie zostanie naprawiony po Świętach.

Offline Death

« Odpowiedź #2056 dnia: Pt, 29 Marzec 2024, 19:29:30 »
* Błąd

Błąd zostanie naprawiony po Świętach, a ja też popełniłem Blast, to znaczy Błąd. ;D
A skoro już jesteśmy w temacie, to czytajcie Blasta i inne komiksy Larceneta. ;P

Online Warpath

« Odpowiedź #2057 dnia: Wt, 02 Kwiecień 2024, 19:31:06 »
No proszę, proszę:

Kochani, NSC wkracza do świata superbohaterów, a dokładnie do Massiveverse Kyle'a Higginsa.
Jeśli brakuje wam superbohaterszczyzny w stylu "Invincible'a" to tu odnajdziecie wiele znajomych dźwięków.
Więcej szczegółów podamy za jakiś czas.

Offline Kvothe

« Odpowiedź #2058 dnia: Wt, 02 Kwiecień 2024, 19:35:03 »
Egmont nie skończył Power Rangers, za to NSC zaprasza do nowego świata Kyle'a Higginsa.

Offline Raveonettes

« Odpowiedź #2059 dnia: Wt, 02 Kwiecień 2024, 19:37:25 »
No proszę, proszę:

Odpadłem po pierwszym TPB. Niczym się to oryginalnym nie wyróżnia.

Online Warpath

« Odpowiedź #2060 dnia: Wt, 02 Kwiecień 2024, 19:44:11 »
Nie miałem okazji zapoznać się z żadnym z powyższych tytułów, a obydwa wyglądają ciekawie - mnie kupili :)

Offline LukCook

« Odpowiedź #2061 dnia: Wt, 02 Kwiecień 2024, 22:34:08 »
Fajna wiadomość i nowy kierunek dla NSC. Trzymam kciuki i czekam na pierwsze tomy.

« Odpowiedź #2062 dnia: Wt, 02 Kwiecień 2024, 22:42:45 »
Odpadłem po pierwszym TPB. Niczym się to oryginalnym nie wyróżnia.

Jest całkiem dużo naprawdę dobrych komiksów, które niczym oryginalnym się nie wyróżniają, tylko to co wszyscy znają robią po prostu dobrze. Ja tam spróbuję, opinie pozytywne a że to NSC to nie będzie kosztowało "miliony monet".

Offline Raveonettes

« Odpowiedź #2063 dnia: Wt, 02 Kwiecień 2024, 22:51:18 »
  Jest całkiem dużo naprawdę dobrych komiksów, które niczym oryginalnym się nie wyróżniają, tylko to co wszyscy znają robią po prostu dobrze. Ja tam spróbuję, opinie pozytywne a że to NSC to nie będzie kosztowało "miliony monet".
Ale to nie jest dobry komiks:)

Online Sędzia

« Odpowiedź #2064 dnia: Wt, 02 Kwiecień 2024, 22:52:03 »
Ostatnio sprawdzałem co to jest, bo była paczka na Humble Bundle. Ostatecznie nie kupiłem, gdzieś przeczytałem że ok, ale nic specjalnego. I od NSC też nie wezmę, chyba że opinie na forum będą ekstatyczne.

Offline michał81

« Odpowiedź #2065 dnia: Śr, 03 Kwiecień 2024, 06:50:49 »
Invincible u nas poległ w sprzedaż to jakoś wątpię w sukces Massiveverse. Lud chce Spawna a dostajemy jakiś substytut zastępczy ;)

Offline Blind

« Odpowiedź #2066 dnia: Śr, 03 Kwiecień 2024, 08:14:58 »
Poszukiwane żywe lub martwe! Naznaczone nagrodą 1000 dolarów za głowę, stają się celem dla łowców nagród!

Nasze dzielne damy z bronią nie mogą zaznać nawet chwili spokoju na tym Dzikim Zachodzie. Nie dość, że ruszył za nimi solidny pościg, to jeszcze brzydko je sportretowano na plakatach ogłoszeniowych. No nic. Trzeba się wziąć za robotę i powybijać trochę męskiego ego w okolicy. Problem w tym, że nasze Panie nie potrafią strzelać... Jednak w jedności siła! A udawanie damy w opałach, to bardzo korzystne położenie w świecie bezzębnych kowbojów.

Nawet nie wyobrażacie sobie, jak wiele radości przynosi mi ten komiks. Humor trafia do mnie idealnie. Zabiegi scenarzysty nie przestają zaskakiwać, a wszystko jest niezwykle urocze w swojej prostocie. Ten z pozoru banalny zabieg z odwróceniem płci westernowych antagonistów, dodał niesamowitej świeżości w skostniałym gatunku. Męskie charaktery również są celnie napisane i cały ten charakterny misz masz świetnie wybrzmiewa na kolejnych kartach komiksu.

Bierzcie i czytajcie czym prędzej. Ta seria będzie ekranizowana i wspominana latami. To ma świetny potencjał serialowo/filmowy. Nie mogę się doczekać dalszych części.

MOJA OCENA LADIES WITH GUNS TOM 2 8️⃣.5️⃣/🔟
« Ostatnia zmiana: Śr, 03 Kwiecień 2024, 09:43:46 wysłana przez Blind »
Piszę recenzje komiksów na INSTAGRAMIE

https://instagram.com/marcin.blind?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

Offline bibliotekarz

« Odpowiedź #2067 dnia: Śr, 03 Kwiecień 2024, 09:41:48 »
Twoja kolejna recenzja komiksu nie wiadomo którego. To jakaś nowa paranoja wokół spoilerów i już nawet tytułu zdradzić nie można?
« Ostatnia zmiana: Śr, 03 Kwiecień 2024, 09:43:48 wysłana przez bibliotekarz »
Batman returns
his books to the library

Offline Blind

« Odpowiedź #2068 dnia: Śr, 03 Kwiecień 2024, 09:58:19 »
Twoja kolejna recenzja komiksu nie wiadomo którego. To jakaś nowa paranoja wokół spoilerów i już nawet tytułu zdradzić nie można?

Dodane. W samej treści recenzji jest tytuł komiksu. Ale oczywiście już dodaję na końcu, żeby było wszystko jasne.
Piszę recenzje komiksów na INSTAGRAMIE

https://instagram.com/marcin.blind?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

Offline Nawimar III

« Odpowiedź #2069 dnia: Śr, 03 Kwiecień 2024, 11:51:50 »
Swoją drogą coś cicho w temacie komiksów osadzonych w uniwersum "Diuny". NSC ładnie prowadziło ten temat, a tymczasem mamy już nie tylko kompletną adaptacje "Rodu Harkonnenów", ale też pierwszy epizod "Rodu Corrinów". Czyżby odbiór u nas tych produkcji okazał się niewystarczający...