Dostałeś ode mnie odpowiedź. Jak rozpoznaję „narodowość komiksów” - po kategoriach z gildii.
poza tym, napisałem Ci czemu ktoś może być niezainteresowany polskim komiksem, to jakoś magicznie to przegapiłeś.
I nie rozumiem, dlaczego na podstawie zachowania jakichś kilku jednostek stwierdzasz "czytelnicy są poj...ni"?
Zaraz będzie, że ja znowu spamuję.

Czy ty czytasz samego siebie?
"Narodowość komiksów" rozpoznajesz po kategorii z gildii?
A jak nie ma czegoś na Gildii, to już nie rozpoznajesz?
Nie zauważyłem, żebyś wyjaśnił w jaki sposób (oprócz "kategorii z gildii") jesteś w stanie rozpoznać "narodowość komiksu", możesz jakoś jaśniej?
BTW Nie przeszkadza ci, że ktoś napisał, że polscy autorzy nie potrafią rysować czy pisać scenariusze, ale przeszkadza ci, że ktoś napisał, że polscy czytelnicy są poj...ni? Jaja sobie robisz?
Nie ma co się napinać, w każdej grupie społecznej czy w grupie wspólnych zainteresowań jest pewien procent ludzi ułomnych z gwoździem w głowie i nic z tym nie zrobisz.
Tyle, że ja nie mam problemu, że komuś się nie podoba jakiś styl czy autor, nie mam jednak zamiaru tolerować otwartego hejtu na tle narodowościowym. Czy to się moderacji forum podoba czy nie (szczególnie, że mamy tutaj podobno regulamin).
Równie mocno będę reagował na teksty typu "Żydzi/Ujgurzy/Afroamerykanie/Somalijczycy nie potrafią rysować".