Autor Wątek: Nagle Comics - nowy wydawca na rynku  (Przeczytany 202874 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pocztar

Odp: Nagle Comics - nowy wydawca na rynku
« Odpowiedź #450 dnia: Cz, 01 Luty 2024, 09:12:06 »
Pierwsze słyszę, ale ja nie o tym.
Taki mam głupi, może nawet nieco szalony pomysł, żeby najpierw poczekać i zobaczyć, czy powieść, którą pani pisze będzie... bo ja wiem... chociażby zjadliwa?
To taki tam detal zanim zrobimy z tego film, serial, grę, komiks, planszówkę i lekturę szkolną.

Offline xardas

« Odpowiedź #451 dnia: Cz, 01 Luty 2024, 09:20:58 »
Mam wrażenie, że to jest akurat najmniej ważne. Chyba bardziej liczy się KTO niż JAK.

Offline xanar

« Odpowiedź #452 dnia: Cz, 01 Luty 2024, 11:43:08 »
Najważniejsze, że ma dużo folowersów.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline rzodkiew

« Odpowiedź #453 dnia: Cz, 01 Luty 2024, 11:50:44 »
Pierwsze słyszę, ale ja nie o tym.
Taki mam głupi, może nawet nieco szalony pomysł, żeby najpierw poczekać i zobaczyć, czy powieść, którą pani pisze będzie... bo ja wiem... chociażby zjadliwa?
To taki tam detal zanim zrobimy z tego film, serial, grę, komiks, planszówkę i lekturę szkolną.

No tak, ale z drugiej strony w komunikacie jest napisane, że ten kontrakt im to "umożliwi", a nie, że już jadą z tematem.

Offline Sędzia

« Odpowiedź #454 dnia: Cz, 01 Luty 2024, 12:17:05 »
Najważniejsze, że ma dużo folowersów.

Oczywiście, wystarczy że 10% followersów kupi komiks i będzie zapewne największy hit wydawnictwa.

Offline xanar

« Odpowiedź #455 dnia: Cz, 01 Luty 2024, 12:20:40 »
No bo tak to działa i nieważne czy to będzie totalny crap czy nie.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline nori

« Odpowiedź #456 dnia: Cz, 01 Luty 2024, 12:53:31 »
E, co znaczy Legendystka?

Offline Konrad

« Odpowiedź #457 dnia: Cz, 01 Luty 2024, 12:57:07 »
Przecież oni w Nagle już przedpremierowo przeczytali tę książkę i tak im się spodobała, że podpisali prawa na adaptację. To że autorka ma swój fanbase i jest rozpoznawalna na pewno też działało na plus.

Offline nori

« Odpowiedź #459 dnia: Cz, 01 Luty 2024, 14:03:27 »
A, doktorka!

Offline Xmen

« Odpowiedź #460 dnia: Cz, 01 Luty 2024, 16:49:38 »
Trzeba kuć żelazo póki gorące. Dziwię sie że jeszcze nie ma w sprzedaży tematycznych kubków i koszulek. Taki hicior trzeba jakoś rozreklamować, żeby kina nie świeciły pustkami a do księgarni ustawiały się kolejki. Jest już gdzieś preorder na to wszystko?
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

« Odpowiedź #461 dnia: Cz, 01 Luty 2024, 17:36:24 »
Oczywiście, wystarczy że 10% followersów kupi komiks i będzie zapewne największy hit wydawnictwa.

Wystarczyło, że 10% followersów Riverdale kupiłoby po egzemplarzu Archiego i Riverdale i właściciel Ultimate Comics popłynąłby swoim dalekomorskim jachtem na Kajmany zakupić Ferrari w tamtejszym salonie, ale jakoś tak się nie stało a Ultimate jest pół o ile nie całkiem martwe. No chyba, ze mają przerwę spowodowaną rejsem na Kajmany, ale obstawiam, że nie.

Offline parsom

« Odpowiedź #462 dnia: Cz, 01 Luty 2024, 17:43:15 »
Musieliby się jeszcze nauczyć czytać po naszemu...

Offline Sędzia

« Odpowiedź #463 dnia: Cz, 01 Luty 2024, 17:57:48 »
  Wystarczyło, że 10% followersów Riverdale kupiłoby po egzemplarzu Archiego i Riverdale i właściciel Ultimate Comics popłynąłby swoim dalekomorskim jachtem na Kajmany zakupić Ferrari w tamtejszym salonie, ale jakoś tak się nie stało a Ultimate jest pół o ile nie całkiem martwe. No chyba, ze mają przerwę spowodowaną rejsem na Kajmany, ale obstawiam, że nie.

Ale wiesz, że czasem pyknie, a czasem nie. Ultimate nie pykło, ale to nie znaczy, że Nagle się nie uda. W końcu nie ryzykują dużej kasy, a najwyraźniej sądzą, że mogą dużo wygrać.

Offline Blind

« Odpowiedź #464 dnia: Cz, 01 Luty 2024, 18:16:41 »
Mnie to zadziwia, że tu nikt jeszcze nie przeczytał tej książki, ale już snuje przypuszczenia o jej jakości itd. Wydawca przeczytał i uznał, że to nadaje się do adaptacji. Nie rozumiem co w tym dziwnego?
Piszę recenzje komiksów na INSTAGRAMIE

https://instagram.com/marcin.blind?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==