Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1500729 razy)

Offline isteklistek

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #7740 dnia: Cz, 24 Październik 2024, 14:51:19 »
X-Static chciałem, nadal chcę, ale poprawne wydanie. Nie ma szans, abym brał te od Muchy nawet jak mocno zaniżą ceny. Z ciekawości poczekam na jakieś filmiki, bo jestem ciekawy jak to wygląda w tomie 3. Mam nadzieję, że poza recenzentami ktoś zrobi filmik, bo na nich od dawna nie liczę na bycie krytycznymi.

Offline amsterdream

« Odpowiedź #7741 dnia: Cz, 24 Październik 2024, 15:39:23 »
Jeżeli te kartki nie są luzem to dla mnie to jest totalny bezsens. Otwierasz tom a na początku jakieś z dupy rozkładówki nie wiadomo po co i z czym powiązane.
Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline Zakrza

« Odpowiedź #7742 dnia: Cz, 24 Październik 2024, 16:47:17 »
A ten tom 3, to jakoś gratis był dla tych co kupili drugi? 🙃 Bo jeśli nie, to kompletny bezsens. Nie dość, że ludzie kupili wadliwy tom 2, to jeszcze są zmuszani do kupna 3, bo tam są prawidłowe rozkładówki.

Nie mogli po prostu zrobić dobrego dodruku i ludziom wymienić?

Offline xanar

« Odpowiedź #7743 dnia: Cz, 24 Październik 2024, 17:16:43 »
A po co mieliby tak robić, byliby w plecy na druku tomu drugiego a teraz jak ktoś będzie chciał te rozkładówki to będzie musiał kupić tom 3. Zaczynam się zastanawiać czy przypadkiem specjalnie tak zrobili ten tom 2 ;D
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Komediant

« Odpowiedź #7744 dnia: Cz, 24 Październik 2024, 17:39:45 »
Dla mnie to gorzej świadczy o wydawnictwie niż sama wtopa z rozkładówkami w drugim tomie - błąd ludzki, trudno, zdarza się. Ale świadomie próbowac ten błąd poprawić drukując randomowe strony w komiksie, w którym ich być nie powinno, no to jakieś Himalaje absurdu. Przecież wystarczyło wydrukować te rozkładówki i dorzucić luzem żeby jakoś wyjść z twarzą.

Offline Pinto

« Odpowiedź #7745 dnia: Cz, 24 Październik 2024, 18:12:10 »
Chciałem tylko nadmienić, że coś takiego to nie rozkładówka, tylko alonż :D
A Mucha przebija kolejne dno :D

Offline arczi_ancymon

« Odpowiedź #7746 dnia: Cz, 24 Październik 2024, 23:11:12 »
Zwlekałem z kupnem tego X-Statix, ale już raczej sobie to podaruję. Na szczęście mam omnibusa od Marvela.

Offline Deg

« Odpowiedź #7747 dnia: Cz, 24 Październik 2024, 23:29:47 »
Chciałem tylko nadmienić, że coś takiego to nie rozkładówka, tylko alonż :D
A Mucha przebija kolejne dno :D
Żartujesz, czy poważnie tak to zrobili?  :o
This is my truth, tell me yours.

Offline isteklistek

« Odpowiedź #7748 dnia: Pt, 25 Październik 2024, 09:03:03 »
Wczoraj pojawił się na profilu Muchy niepochlebny komentarz od użytkownika na temat X-Static - dziś go nie ma, albo autor usunął, albo Mucha banuje.

Offline amsterdream

« Odpowiedź #7749 dnia: Pt, 25 Październik 2024, 09:14:47 »
Mucha usuwa niewygodne komentarze od lat.
Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline stab

« Odpowiedź #7750 dnia: Pt, 25 Październik 2024, 09:15:59 »
Spokojnie, zaraz przyjdzie wiadomy jegomość i opowie ile to serducha włożyli w to wydanie 😃

Offline eyesore

« Odpowiedź #7751 dnia: Pt, 25 Październik 2024, 09:17:44 »
Przeczytał ktoś już Sagę Miotu, wszystko gra z tą pozycją? Zbyt dużo kasy wołają żeby potem się wkurzać że na przykład wydrukowali cos do góry nogami  ;)
Bo już wiem ze Static wypada u mnie nawet z schowka w Gildii po tym co tutaj czytam, zbyt dużo dobrych rzeczy ukazuje się na rynku żeby kupować taki wadliwy produkt.

Offline isteklistek

« Odpowiedź #7752 dnia: Pt, 25 Październik 2024, 09:20:42 »
Mucha usuwa niewygodne komentarze od lat.

Podejrzewam, że tak jak inne wydawnictwa, ale mogę potwierdzić, że Scream to robi, bo mam u nich bana. Co do innych banów nikt nie pisał, gdzie ma. Ja bym się zradykalizował za takie praktyki i tutaj na forum im dał bana, ale nie jestem modem :)

Offline LukCook

« Odpowiedź #7753 dnia: Pt, 25 Październik 2024, 09:59:55 »
Nic więcej po musze się nie spodziewałem, od zawsze lekceważą czytelników.

Osobiście sprzedałem większość muchowych komiksów (X-Statix też) i obchodzę ich ofertę z daleka.

Offline dreamer36

« Odpowiedź #7754 dnia: Pt, 25 Październik 2024, 10:04:02 »
Przeczytał ktoś już Sagę Miotu, wszystko gra z tą pozycją? Zbyt dużo kasy wołają żeby potem się wkurzać że na przykład wydrukowali cos do góry nogami  ;)

Ja kończę i w sumie wiele z tym nie gra... ale nie wydawniczo :) Ogólnie wydanie jest wg mnie w porządku (ale nie jestem jakimś mega szperaczem, co tylko szuka, żeby się dojebać...), może jakieś literówki ze dwie lub trzy wypatrzyłem, ale w całym tym bełkocie literówki nie mają znaczenia...