Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1503200 razy)

Offline xanar

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #7680 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 13:11:41 »
Co napisałeś ?
Jest epic czy nie ma ?
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline musznik11

« Odpowiedź #7681 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 13:15:42 »
Ale to nie jest epik X-men tylko New Mutants. Wskazówka też było ujawnione zdjęcie. Sprawdzę później czy ta przedmowa jest w tym epiku który linkujecie, bo tego nie wiem.

Jest dokładnie tak jak piszesz. Podpis Claremonta z postu Muchy pochodzi z przedmowy do wydania zbiorczego "X-Men - Asgardian Wars" TPB (2014). Collecting X-MEN AND ALPHA FLIGHT #1-2, NEW MUTANTS SPECIAL EDITION and X-MEN ANNUAL #9. Wydanie ma 224 strony.

A propos Epic Collection:
Zeszyty X-MEN AND ALPHA FLIGHT #1-2 znajdują się w X-Men Epic Collection vol. 12 "The Gift".
Zeszyty NEW MUTANTS SPECIAL EDITION and X-MEN ANNUAL #9 znajdują się w New Mutants Epic Collection vol. 3 "Asgardian Wars".
« Ostatnia zmiana: Wt, 01 Październik 2024, 13:18:54 wysłana przez musznik11 »

Offline michał81

« Odpowiedź #7682 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 13:24:34 »
Co napisałeś ?
Jest epic czy nie ma ?
Zapomniałem że tu trzeba precyzyjnie pisać. Cały czas odnosiłem się do serii X-men a nie New Mutants, która wydawnictwo umieściło w swoim swoim poście. Epika X-men  nie ma. Czy teraz już wszystko jasne? Czy nadal będziesz upierał się ze zapowiedzieli epik New Mutatns?

Offline dreamer36

« Odpowiedź #7683 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 13:35:20 »
Też się przez chwilę ucieszyłem, że Mucha już zapowiada kolejny epic x-men, a potem się połapałem, że zapowiedzieli X-Men: Asgardian Wars, a epic jest New Mutants: Asgardian Wars... No trudno - bierzemy jakie jest i tyle, bo niestety klasykę po angielsku strasznie mi się ciężko czyta...

Offline xanar

« Odpowiedź #7684 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 13:38:24 »
Zapomniałem że tu trzeba precyzyjnie pisać. Cały czas odnosiłem się do serii X-men a nie New Mutants, która wydawnictwo umieściło w swoim swoim poście. Epika X-men  nie ma. Czy teraz już wszystko jasne? Czy nadal będziesz upierał się ze zapowiedzieli epik New Mutatns?
Jeszcze żeś post zedytował ;D

Offline amsterdream

« Odpowiedź #7685 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 13:42:29 »
Dobre to w ogóle? Świata Asgardu nie trawię,  jakoś połączenie z X-men nie wydaje mi się interesujące.
Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline xanar

« Odpowiedź #7686 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 13:47:00 »
Też się przez chwilę ucieszyłem, że Mucha już zapowiada kolejny epic x-men, a potem się połapałem, że zapowiedzieli X-Men: Asgardian Wars, a epic jest New Mutants: Asgardian Wars... No trudno - bierzemy jakie jest i tyle, bo niestety klasykę po angielsku strasznie mi się ciężko czyta...
To będzie prawdopodobnie w Epic X-men nr 13, którego jak na razie nie ma i pewnie jeszcze długo nie będzie.

Offline michał81

« Odpowiedź #7687 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 13:52:45 »
Jeszcze żeś post zedytował ;D
Dlatego żeby nie było niedopowiedzeń, bo widac że masz problemy z czytaniem. Było pokazane co zapowiedział wydawca i cały czas się do tego odnosiłem, aż nagle dwóch cwaniaków zaczęło chwytać mnie za słowa ignorując posty wydawcy, twierdząc że wyda epika New Mutants i wprowadzając innych w błąd, co widać po poście dreamera.
« Ostatnia zmiana: Wt, 01 Październik 2024, 13:54:26 wysłana przez michał81 »

Offline xanar

« Odpowiedź #7688 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 13:56:07 »
Jak nie było to po co edytowałeś  ;D
To co jest epic Asgardian Wars czy nie ma  :)
Tu nie chodzi o posty wydawcy, tylko to co ty napisałeś  :)

Offline michał81

« Odpowiedź #7689 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 14:04:26 »
Pisałem cały czas o X-men co kilka razy zaznaczyłem. Edytowałem dlatego, żeby kolejny cwaniak taki jak ty nie próbował błyszczeć brakiem czytania ze zrozumieniem, co nadal usilnie próbujesz robić.

Offline OokamiG

« Odpowiedź #7690 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 14:05:00 »
Ja nie twierdziłem przecież, że wyjdzie Epic, tylko się dopytywałem.

Offline xanar

« Odpowiedź #7691 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 14:07:50 »
Pisałem cały czas o X-men co kilka razy zaznaczyłem. Edytowałem dlatego, żeby kolejny cwaniak taki jak ty nie próbował błyszczeć brakiem czytania ze zrozumieniem, co nadal usilnie próbujesz robić.
No, ale to jest ten epic Asgardian Wars czy nie ma bo się nie mogę od ciebie dowiedzieć :)

Offline michał81

« Odpowiedź #7692 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 14:12:17 »
@OokamiG i ci odpowiedzialem: Nie ma epika Asgardisn Wars (w domysle że dyskutujemy o X-men), biorąc swoich rozmówców za inteligentne osoby (w domyśle), ale od razu łapaniem za słowa się zaczyna więc doprecyzowałem najbardziej jak sie dało żeby już nic nie pozostawiać w domyśle.
« Ostatnia zmiana: Wt, 01 Październik 2024, 14:14:23 wysłana przez michał81 »

Offline michał81

« Odpowiedź #7693 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 14:13:22 »
No, ale to jest ten epic Asgardian Wars czy nie ma bo się nie mogę od ciebie dowiedzieć :)
Nie ma epika X-men Asgardian Wars. Czy już wystaczajaca jaśnie czepliwosci wyjaśniłem.

Offline xanar

« Odpowiedź #7694 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 14:23:25 »
Czyli jest epic Asgardian Wars, ale nie X-men :)