Ty chyba typie obicia nie widziałeś, ale ja ktoś chce się przyczepić to zawsze coś znajdzie. Ja kupując spora ilość komiksów miesięcznie widziałem to w paczkach od każdego wydawcy i ty pewnie też, ale tylko Mucha miała to szczęście, że zasłużyła na twoją szczególną uwagę.
Typie ! Jak sobie prześledzisz to forum to zobaczysz, ze swojego czasu wstawiałem zdjęcia z różnych sklepów, w których kupowałem, ale ile można.
Była tez kiedyś "świetna" dyskusja o pakowaniu gdzie ktoś błysnął, że dobre to takie jak nic się nie uszkodzi

I uwierz mi, nie kupujesz tyle co ja.
Tak na marginesie to ten egzemplarz też jest krzywo klejony:

A jakie to jest poważne uszkodzenie ? Mam podejrzenia, że dla każdego to będzie inne. Jakby ten komiks kosztował 2k to takie uszkodzenie może być czy już nie ?
Pracujesz w Muchacomics czy jak ?
Kupiłem towar za swoje własne pieniądze i co nie mogę wstawić zdjęcia jak to zostało spakowane, bo urażę uczucia komiksowe jakiegoś nowego "typa" z forum

Co oto jest, jakaś nowa reguła

I jeszcze takie jedno pytanko, bo tam trochę więcej osób się wypowiadało o pakowaniu, dlaczego tylko do mnie się przypier... reagujesz tylko na zdjęcia czy jak ?
Nie podoba ci się uszkodzenie na tym zdjęciu ? Za małe za duże no takie jest, nic ci na to nie poradzę