Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1495851 razy)

Offline Popiel

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #6870 dnia: Śr, 28 Luty 2024, 15:29:23 »
Na marginesie uwaga - piszcie proszę "a nuż", nie "a nóż". Bo to kłuje w oczy prawie jak faktyczny nuż w oko. Jak już mamy tu mieć posty Bazyla, to niech choć w innych będzie odrobina sensu :)

Offline Takesh

« Odpowiedź #6871 dnia: Śr, 28 Luty 2024, 16:41:46 »
Na marginesie uwaga - piszcie proszę "a nuż", nie "a nóż". Bo to kłuje w oczy prawie jak faktyczny nuż w oko. Jak już mamy tu mieć posty Bazyla, to niech choć w innych będzie odrobina sensu :)

Nie zauważyłem, jak korekta mi poprawiła. Teraz już nie mogę modyfikować. Czasem ucieknie, ale postaram się bardziej pilnować. Dzięki.

Offline OokamiG

« Odpowiedź #6872 dnia: Cz, 29 Luty 2024, 07:18:48 »
Co z tym czwartym Recklessem. Niby dziś premiera, a na gildii ani widu, ani słychu.

Offline Motyl

« Odpowiedź #6873 dnia: Cz, 29 Luty 2024, 13:04:32 »

Online michał81

« Odpowiedź #6874 dnia: Cz, 29 Luty 2024, 16:56:28 »
Napisałem do nich, już jest - https://www.gildia.pl/komiksy/594726-reckless-4-duch-w-tobie
Trzymajata mnie bo nie wytrzymie. Dziś robił zamówienie z rana, które już zostało wysłane. Co ta gildia odwala.

Offline xanar

« Odpowiedź #6875 dnia: Cz, 29 Luty 2024, 17:53:47 »
Motylu ! Macie może zamiar wydać Alias 4w1 ?
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Motyl

« Odpowiedź #6876 dnia: Cz, 29 Luty 2024, 19:21:54 »
Trzymajata mnie bo nie wytrzymie. Dziś robił zamówienie z rana, które już zostało wysłane. Co ta gildia odwala.

Oni mieli dodać R4 po 15 lutego, pisaliśmy do nich i nic, ja dziś do nich napisałem, bo wiem, że komiks jest już fizycznie dostępny.

Nie mam żadnych wieści na ten temat. Raczej długo się sprzedawało, więc nie wiem, czy jest szansa, plus tegoroczny plan już jest pełny. A kontynuacje nowości, które niebawem wyjdą, będą w kolejnym roku, więc jest ciasno. Dopytam szefowej.

Offline Motyl

« Odpowiedź #6877 dnia: Cz, 29 Luty 2024, 20:13:19 »

Info z pierwszej ręki:

No, I don't think we will. At least I don't have any plans for that. Could change in some years but only time will show.

« Odpowiedź #6878 dnia: Cz, 29 Luty 2024, 20:23:07 »
A zapowiedzi na drugi kwartał kiedy się pojawią? Ja cały czas mam nadzieję, że ktoś wyda u nas "Birthright" Williamsona i nie wiem czemu, ale najbardziej widziałbym ten tytuł w wydaniu Muszki :) A i wiadomo coś o kontynuacji "Bractwa magów"?
Zapraszam wszystkich do odwiedzania bloga "Czytamy Komiksy", a także do obserwowania profilu na Facebooku i Instagramie.

https://czytamykomiksy.blogspot.com/
https://www.facebook.com/czytamykomiksy
https://www.instagram.com/czytamykomiksy/

Offline Marticos22

« Odpowiedź #6879 dnia: Cz, 29 Luty 2024, 21:02:31 »

Na fb muchy pod info o dodruku 2 tomu Criminala widziałem komentarz że planują jedno wydanie zbiorcze Fatale zamiast dodruków brakujących tomów. :)

Online Sędzia

« Odpowiedź #6880 dnia: Cz, 29 Luty 2024, 21:09:43 »

Offline Lobo

« Odpowiedź #6881 dnia: Cz, 29 Luty 2024, 21:16:46 »
Non stop comics mogłoby tak samo pomyśleć nad Zabij albo zgiń

Offline Motyl

« Odpowiedź #6882 dnia: Pt, 01 Marzec 2024, 17:26:02 »
A zapowiedzi na drugi kwartał kiedy się pojawią? Ja cały czas mam nadzieję, że ktoś wyda u nas "Birthright" Williamsona i nie wiem czemu, ale najbardziej widziałbym ten tytuł w wydaniu Muszki :) A i wiadomo coś o kontynuacji "Bractwa magów"?

A po co ci zapowiedzi na drugi kwartał? Najważniejszy komiks dekady niebawem nadciągnie, top 1 tegorocznych premier :) Busiek to mistrz, można z powodzeniem powiedzieć, że AC to jego opus magnum. Jak się zacznie czytać, to nie można przestać. Takie dobre. Tradycyjnie pewnie pojawi się zapowiedź jakaś za miesiąc. 

Offline vision2001

« Odpowiedź #6883 dnia: Pt, 01 Marzec 2024, 18:55:04 »
Jak się zacznie czytać, to nie można przestać. Takie dobre.[/img]
He...
He...
No, no...
Ale ja dopiero po dwóch pierwszych zeszytach. Może jednak jeszcze za mało?

Offline Kvothe

« Odpowiedź #6884 dnia: Pt, 01 Marzec 2024, 19:22:56 »
Jak się zacznie czytać, to nie można przestać. Takie dobre. Tradycyjnie pewnie pojawi się zapowiedź jakaś za miesiąc. 

Dlatego dostaniemy 1 tom rocznie   :D