Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1492237 razy)

Kodo i 6 Gości przegląda ten wątek.

Offline michał81

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #6780 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 20:09:27 »
4. Tutaj akurat jest materiał ładnie zebrany, kiedyś nawet chyba poszło zapytanie, ale bez rezultatu. Może zbyt duża ilość materiału zachodzi na epiki i dlatego. Jest jednak tyle materiału do wydania, że jest w czym wybierać. Zobaczymy, jak będą się starzeć dalej od premiery ubiegłoroczne tytuły z lat dziewięćdziesiątych. 
Revenge of the Sinister Six nie ma w epikach, bo jest to jest seria Spider-man, a nie Amazing Spider-man.

Offline Motyl

« Odpowiedź #6781 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 20:16:23 »
Ale ja to wiem. Ale Revenge plus inne materiały w zbiorczym wydaniu zachodzą z epikami.

Offline michał81

« Odpowiedź #6782 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 20:22:37 »
Ale ja to wiem. Ale Revenge plus inne materiały w zbiorczym wydaniu zachodzą z epikami.
Tylko w omnibusie, w tpb są tylko numery Spider-mana.
« Ostatnia zmiana: Wt, 16 Styczeń 2024, 20:24:18 wysłana przez michał81 »

Offline Motyl

« Odpowiedź #6783 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 20:25:11 »
No i o omnibusie mówiłem.

Offline michał81

« Odpowiedź #6784 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 20:27:08 »
Ale raczej wszystkim chodzi tylko o ten zbiorczy tylko z zeszytami Spider-mana, a nie o omnibusa ;)

Offline Motyl

« Odpowiedź #6785 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 20:34:50 »
Ale omnibus wygląda fajniej :)

Offline michał81

« Odpowiedź #6786 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 20:40:52 »
Ale omnibus wygląda fajniej :)
A ja myślałem że wolisz zdrowie niż omnibusy, wiedzę że ci się odmieniło. No nic, zdrowia życzę.

Offline Motyl

« Odpowiedź #6787 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 20:58:17 »
Lubię prace Larsena. Dla nich jestem w stanie poświęcić swoje zdrowie.

Pytanie z innej beczki. Nie jest to może typowe superhero, ale z zielonym mi do twarzy :) Stąd takie małe pytanie, jak zapatrujecie się na fajne przygody z Żółwiami Ninja? Wydawane jednak nie w cienkich zbiorkach i raczej zamknięte, ciekawe historie? Byliby chętni na taki materiał? Odnoszę wrażenie, że Żółwie nie miały szczęścia na rynku, najpierw wydanie Fanty, później rozwleczona seria Amberu. Czy jest jeszcze miejsce na półkach na trochę cowabungi czy nie ;)

Offline LukCook

« Odpowiedź #6788 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 21:02:20 »
Żółwie w zbiorczych wydaniach, jak najbardziej. Jestem na tak!

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #6789 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 21:04:28 »
Jak od Amberu nie zbieram, tak w żółwią sieć muchy bym się złapał.

Offline michał81

« Odpowiedź #6790 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 21:06:25 »
Pytanie z innej beczki. Nie jest to może typowe superhero, ale z zielonym mi do twarzy :) Stąd takie małe pytanie, jak zapatrujecie się na fajne przygody z Żółwiami Ninja? Wydawane jednak nie w cienkich zbiorkach i raczej zamknięte, ciekawe historie? Byliby chętni na taki materiał? Odnoszę wrażenie, że Żółwie nie miały szczęścia na rynku, najpierw wydanie Fanty, później rozwleczona seria Amberu. Czy jest jeszcze miejsce na półkach na trochę cowabungi czy nie ;)
Last Ronin z kontynuacją? Jak najbardziej. Choć nie wiem, czy czytelnicy znający tylko serial nie odpadli by po pierwszym tomie.

Offline OokamiG

« Odpowiedź #6791 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 21:30:22 »
Poprosimy serie IDW w zbiorczych zamiast cieniasów od Amberu.

Offline celtic

« Odpowiedź #6792 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 21:47:19 »

Jak najbardziej dawaj. Wyszło ostatnio trochę crossow z nimi, z Power Rangers, Stranger Things, z Batmanem Somarivy też chętnie bym zobaczył.
Trzy Cienie - 10/10
Opowieści z czasów Kobry -8/10
Twierdzi Pereira -10/10
Bezprawie - 7/10
Locke & Key #1-6 - 9/10
Niezwyciężony - 7/10

Offline pawlis

« Odpowiedź #6793 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 21:52:32 »
Stąd takie małe pytanie, jak zapatrujecie się na fajne przygody z Żółwiami Ninja? Wydawane jednak nie w cienkich zbiorkach i raczej zamknięte, ciekawe historie? Byliby chętni na taki materiał? Odnoszę wrażenie, że Żółwie nie miały szczęścia na rynku, najpierw wydanie Fanty, później rozwleczona seria Amberu. Czy jest jeszcze miejsce na półkach na trochę cowabungi czy nie ;)
Jeśli chodzi o mnie, oczywiście! I jestem za! Osobiście byłbym za wznowieniem oryginalnych TMNT po falstarcie Fancie. I omniakowych Tales of TMNT. Myślę, że wielu fanów by oczadziło się z radości (tym bardziej, że Mucha to ogarnięty gracz).

Offline xardas

« Odpowiedź #6794 dnia: Wt, 16 Styczeń 2024, 22:13:10 »

Tak, tak i jeszcze raz tak! Czy to z Mirage czy z IDW, łykniem wszystko i zagryziem pizzą! :) Niestety Amber pewnie blokuje licencję na zbiorczaki z IDW, ale taki „The Last Ronin” jako zamnknięta historia zawsze spoko.
« Ostatnia zmiana: Wt, 16 Styczeń 2024, 22:56:05 wysłana przez xardas »