Chwila, chwila jak to nie ma zmian na rynku? Niektórzy nie pamiętają, że Egmont mając wyłączność na DC ruszył mocno z kopyta, ale robił to po swojemu, co wielu się nie podobało. Nie dobierał oferty pod czytelników i ich oczekiwania ... efekt - sporo serii zamkniętych, deluxe chyba leży i nic tam nie ma godnego uwagi poza Batmanem, Supermanem, ogólnie bieda DC, niby mówią, że nie ma zainteresowania. Ja jednak kupuje tyle samo komiksów od DC, dwa sklepy Azyl i ATOM stojące DC/ Marvelem stoją bardzo dobrze, a nawet lepiej. Serio i ktoś wierzy, że w sumie ludzie nie chcą czytać superhero? Chcą i czytają coraz więcej. Egmont robił po swojemu DC mając wyłączność i położył ten segment. Wystarczy niech każdy się zastanowi, czy kupuje mniej niż kupował superhero? Być może zmienił kurs z superhero na innym, ale dalej kupuje tyle samo. Zmiany są powolne, a nie skokowe, dlatego tak trudno to zauważyć, ale nikt mi nie powie, że superhero od DC nie cieszy się zainteresowaniem i że Egmont tego sam z własnej winy nie uwalił - ja mam praktycznie całe DC New52 od nich, gdy zaczynali.