Ja na Gildii kupuje od wielu, wielu lat, właściwie komiksów nie kupuję nigdzie indziej.
Mam w zasadzie dwie zasadnicze uwagi:
-darmowa dostawa od 300 PLN - to dużo. Kiedyś było od 200 PLN i komu to przeszkadzało?

-nieaktualne informacje o dostępności i przeciągnięte wysyłki paczek - jeszcze parę lat temu nie do pomyślenia, aktualnie występujące coraz częściej zjawisko (czyli nawet jeśli kupujecie komiksy dostępne "24H", to wcale nie znaczy, że następnego dnia wyślą Wam paczkę). Z tym wiąże się też tak często wysyłana do klientów standardowa formułka o "opóźnieniu i konieczności zamówienia komiksów ich od innego dostawcy".
Tyle z minusów. Jeśli chodzi o plusy to:
- w miarę przejrzysty sklep i ekspozycja oferty
- szeroka oferta
- bardzo dobre pakowanie (zamawiam 1-2 paczki miesięcznie od lat i problem był chyba tylko raz, oczywiście od razu rozwiązany)
- bardzo dobry i szybki kontakt z BOKiem
I to co zapamiętam do końca życia, a co najbardziej mnie ujęło, przez co jestem wiernym klientem, nawet jeśli nie mają najtańszej oferty na rynku:
-kiedyś zamawiałem przed świętami prezenty dla zespołu. Opóźniła się wysyłka, a to był ostatni dzień pracy w biurze przed Świętami, i facet ze sklepu wsiadł w samochód i przywiózł mi przesyłkę osobiście do firmy