Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1499141 razy)

Tom926 i 4 Gości przegląda ten wątek.

Offline Motyl

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #3720 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:37:45 »
To bardzo sympatycznie że nadmieniasz o rzeczach o których masz mizerne pojęcie ;)

To bardzo sympatyczne, że nie doczytałeś, że nie odnosiłem się do formatu komiksu, ale jak chcesz, to to zrobię, a więc różnica Deluxa wynosi dokładnie 2 milimetry. O rajuśku, to pewnie jest z pięćset monet ;)

Offline xanar

« Odpowiedź #3721 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:39:30 »
  Po kiego grzyba się wcinasz skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia? Dało się jednak wcześniej wydać to taniej? No wychodzi na to że się dało. Dlaczego tego nie zrobiono? Wszyscy co potrafią zawiązać sznurowadła wiedzą. Co ma człowiek do wydawnictwa na ten temat do powiedzenia? Nic co widać przewijając strony bo nie da się nic powiedzieć w tym temacie, reszty zachowania jego nie komentuję bo widać co widać. Czy w USA jest to normalny sposób wydawania? Możliwe. Czy w Polsce tak jest? Nie, jakby to było wydane równomiernie to pies z kulawą nogą by się nie zainteresował pojedynczymi tomami. A co do tego ile mam lat i na czym chcę zarabiać to Cię to facet gówno powinno interesować.
Jednak masz mentalnie 5 lat.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline parsom

« Odpowiedź #3722 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:39:55 »
A ty xanar ile w takim razie?

Offline xanar

« Odpowiedź #3723 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:40:29 »
6

Online Martin Eden

« Odpowiedź #3724 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:42:15 »
W ostatnich tygodniach głównie chyba w amerykańskim Youtubie było głośno o kanale G4, którego prowadząca oskarżyła swoich widzów o przedmiotowe traktowanie kobiet, seksizm. Użyła argumentów typu "załóż swój własny kanał" i "nie podoba się, to nie oglądaj". Efekt - spadek widowni do tego stopnia, że kanał zmienił nazwę i zaczął szukać zasięgów głupimi filmikami z gołymi dupami (!).

Lubię takie argumenty typu "załóż własne wydawnictwo". A Ty, Motyl, masz jakieś? Serio, bo nie wiem. To oskarżanie czytelników o niemyślenie... No, daleko tu trochę od bycia ambasadorem wydawnictwa.

Paradoksalnie mi się bardzo podoba idea zapewnienia obecności tytułu na długie lata. Super spoko, ale jakbym miał te pojedyncze tomy, to też bym się teraz poczuł nieco niezadowolony.

Graj na swoich klientów, a nie przeciw nim!

Ciekawe, czy wydawnictwo wyskoczy kiedyś z komiksami z gołymi dupami.
« Ostatnia zmiana: So, 19 Marzec 2022, 15:45:39 wysłana przez Martin Eden »

Offline Midar

« Odpowiedź #3725 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:42:49 »
Kurde, typowo polskie. Ktoś nareszcie wydaje zajefajny tytuł, w prawdziwym omnibusie, a tu zamiast radochy, „darcie szat”, bo niektórzy już mają w innym wydaniu.

« Odpowiedź #3726 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:43:30 »
  Znalazł się mentalista od siedmiu boleści.

Offline Motyl

« Odpowiedź #3727 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:44:53 »
A Ty, Motyl, masz jakieś?

Nie, pracuję w prosektorium na pół etatu. Dobra fucha, ale czasem trzeba uważać, gdzie się kanapki odkłada.

To oskarżanie czytelników o niemyślenie...

Czyli rozumiem, że nie mogę nikomu zarzucić niemyślenia, ale na porządku dziennym mam brać na klatę oskarżenia forumowiczów o dojenie klientów i temu podobne. Wiesz co, nie mam więcej pytań. Dziękuję za miło spędzony czas i do zobaczyska kiedyś tam.
« Ostatnia zmiana: So, 19 Marzec 2022, 15:48:02 wysłana przez Motyl »

Offline xanar

« Odpowiedź #3728 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:45:48 »
Ja przynajmniej nie obrażam się na wydawnictwo bo wydaje komiks w innym formacie.

Online Martin Eden

« Odpowiedź #3729 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:47:06 »
Nie, pracuję w prosektorium na pół etatu. Dobra fucha, ale czasem trzeba uważać, gdzie się kanapki odkłada.

Dzięki, zatem mamy jasność.

Offline Midar

« Odpowiedź #3730 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:49:16 »
Super spoko, ale jakbym miał te pojedyncze tomy, to też bym się teraz poczuł nieco niezadowolony.
Jasne, tak samo czują się nieco niezadowoleni „kolekcjonerzy”, którym wznowiono dawno niedostępne tytuły.
Ponieważ wydano integrale Incala i Usagiego, też mam się czuć nieszczęśliwy?

Offline Midar

« Odpowiedź #3731 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:50:52 »
Ty nie masz 5 lat, jak pisał xanar. Ty jesteś narzekający na wszystko, typowy zgred emeryt.
« Ostatnia zmiana: So, 19 Marzec 2022, 15:55:48 wysłana przez Midar »

Online Martin Eden

« Odpowiedź #3732 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:56:58 »
Jasne, tak samo czują się nieco niezadowoleni „kolekcjonerzy”, którym wznowiono dawno niedostępne tytuły.
Ponieważ wydano integrale Incala i Usagiego, też mam się czuć nieszczęśliwy?

Czuj się jak sobie chcesz, ja Ci czucia się nie zamierzam narzucać. Poza tym nie jestem kolekcjonerem, więc nie wiem jak się takowi czują. W przeciwieństwie do niektórych piszę tylko o swoich odczuciach. Ponieważ nie jestem kolekcjonerem ani "kolekcjonerem", po prostu czułbym się średnio, gdyby wydawca w bardzo krótkim czasie wyskoczył z tańszą opcją komiksu, który od niego kupiłem.

Offline xanar

« Odpowiedź #3733 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:58:00 »
Jeszcze byłbym w tanie zrozumieć jakby kupił te tomy, które są na rynku a nie miał tych co się wypędzały, ale on ma wszystkie tomy i jest nie zadomowiony, że ktoś kupi to taniej, pewnie po rabatach wyjdzie ze dwie dychy.

Offline andy13

« Odpowiedź #3734 dnia: So, 19 Marzec 2022, 15:58:15 »
Mając przedstawiciela, który obraża klientów swojego pracodawcy, uważaj, żebyś nie odłożył tej kanapki obok pewnego wydawnictwa komiksowego.
« Ostatnia zmiana: So, 19 Marzec 2022, 16:11:01 wysłana przez andy13 »