To w takim razie życzę dużo zdrowia. Oprócz słońca polecam też czytanie komiksów. Te dopiero przywracają energię i pełnię zycia 
Dzięki, komiksy lubię, ale bardziej przesiadywać w kinie i tęsknie za czasami, gdy spędzałem mnóstwo godzin w ciemnej salce z wygodnymi fotelami

Nawet pandemia mnie nie odstraszyła, obejrzałem wszystko, co puszczali między lockdownami.
Jeśli seria nie cieszyła się popularnością, to dlaczego był dosyć szybki dodruk pierwszego tomu w 2017? I też jest do kupienia bez problemu. No to w końcu jest chodliwy, czy sprzedaje się latami? 
Pierwszy tom zawsze się dobrze sprzeda, a później pojawia się prawo serii, dziwne opinie, słyszałem na przykład, że Phillips paskudnie rysuje. A Brubaker chodliwy jest, wzbudza zainteresowanie różnych wydawców. Ma pecha, że nie jest Batmanem, nawet takim, którego nie da się czytać. Chociaż tak do końca nie wiem, nie znam go za dobrze od tej strony. Może się przebiera na Halloween?

Tylko nie oglądać tylnej okładki, szczególnie u dołu. Taka czynność może spowodować pogorszenie stanu zdrowia.
Mnie ceny nie spędzają snu z powiek. Jak mnie na coś nie stać, to nie kupuję.
Przy okazji informacja z ostatniej chwili od szefowej. Jutro na Jesiennych Targach Książki w Warszawie będzie dostępna także Stara Gwardia. Wiekowe opowieści. GR pewnie pojawi się pod koniec miesiąca.