Kurczę, straszny jest ten jad xD
Jak nie pasuje to nie kupujcie tylko sięgnijcie po oryginał.
Ja nie mam zdania - muszę sobie zrobić research aby połapać się jakie wydarzenia przedstawi ten zbiór oraz jak należy go umiejscowić fabularnie między tym wszystkim co już wydał Egmont.
TMsemicowe zeszyty mnie nie interesują, bo ich nie czytałem i nie zbierałem.
No i pytanie co dalej - czekam na jakąś serię Marvelową od Muchy, która będzie podzielona na kilka tomów i niekoniecznie chodzi mi u o X-Statix, raczej jakiegoś godnego następce AoA.
Tylko tak jak pisał Bazyl, strasznie mocno się to rozciągnęło w czasie.
Ale nie będę hejtować, bo drugie rozwleczenie w czasie to już moja własna zasługa - mogłem ten tom 4. przeczytać od razu po zakupie, a nie kilka miesięcy później.
No i też inny temat - dla Motyla zawsze plus. Nie musi tu wchodzić i dzielić się informacjami, odpowiadać na pytania itd. Czasem się zdarzy, że jedno albo drugie pytanie zostanie przez Niego przemilczane, ale no nie jest adwokatem ani sekretarzem wydawnictwa, odpowiada z własnej woli.
Od Egmontu ani Hachette jeszcze nikt się nie pofatygował, aby coś napisać (bo to, że czytają to oczywiste).
Tak w ogóle to zaciekawiliście mnie tym 27 tomem epika SM: Clone Saga.
Mam 5 tomów The Complete Clone Saga, wcześniej przymierzałem się do dwóch Omnibusów, a teraz wydali to w jednym zbiorze? Da się w ogóle to czytać? Bo rozumiem, że będą tam same Amazingi, bez innych serii wydawanych w tamtym czasie.