Autor Wątek: Kultura Gniewu  (Przeczytany 723451 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sędzia

Odp: Kultura Gniewu
« Odpowiedź #3675 dnia: Wt, 09 Wrzesień 2025, 21:43:11 »
Promocja świetna. Dostałem już swoją paczkę i połknąłem od razu trzy dobre komiksy (Mglisty Wymiar, Rusałka, Fragmenty chaosu). Gdyby tytuły się nie dublowały, to pewnie wziąłbym drugi pakiet (z Clowesem), ale miałbym wtedy cztery powtórki.

PS. też miałem przez chwilę problem z tym paczkomatem, więc chyba ten element sklepu jest mało intuicyjny.

Ja wziąłem dwa pakiety, w trzecim było zbyt wiele powtórek z tego co już mam.

Offline Deepdelver

« Odpowiedź #3676 dnia: Pt, 12 Wrzesień 2025, 08:45:10 »
Pochwalę Kulturę Gniewu - dobre komiksy (zafoliowane), solidne pakowanie, szybka wysyłka, fajne gratisy, świetna obsługa klienta (błyskawicznie dosłano gratisową torbę, która z jakichś powodów nie zapisała się w zamówieniu).

Offline JanJ

« Odpowiedź #3677 dnia: So, 13 Wrzesień 2025, 16:02:13 »
Chyba nikt nie wspominał o nowym Jeżu. 72 str na twardo - to chyba zbiorczak ostatnich trzech miękiszonów. Wielka szkoda, że w formacie nie pasującym do poprzednich zbiorczych tomów...

Offline MonsterGirl

« Odpowiedź #3678 dnia: So, 13 Wrzesień 2025, 19:11:19 »
Chyba nikt nie wspominał o nowym Jeżu. 72 str na twardo - to chyba zbiorczak ostatnich trzech miękiszonów. Wielka szkoda, że w formacie nie pasującym do poprzednich zbiorczych tomów...

Teoria: Teraz wydanie w formacie Egmontu dla starych fanów. A jak uzbiera się więcej materiału, wtedy wydanie zbiorcze w formacie KG.
Komiksopedia - newsy, wywiady, artykuły, kalendarz wydarzeń, baza danych. Możliwość oceniania i tworzenia własnych kolekcji.

Online michał81

« Odpowiedź #3679 dnia: So, 13 Wrzesień 2025, 19:12:32 »

Formatem ma pasować do wydań albumowych tych co wydawał Egmont i będzie zawierać to co było wydane w 3 zeszytach oraz w Produkcie.
Obstawiam, że wydanie zbiorcze w mniejszym formacie pasujące do ostatniej edycji też z czasem dostaniemy, jak będzie więcej materiału.

Offline JanJ

« Odpowiedź #3680 dnia: So, 13 Wrzesień 2025, 21:34:45 »
No ja też się łudzę i czekam na mniejszy format. A szczególnie na Tymka i Mistrza z nowymi przygodami

Offline holcman

« Odpowiedź #3681 dnia: Nd, 14 Wrzesień 2025, 10:10:37 »
Teoria: Teraz wydanie w formacie Egmontu dla starych fanów. A jak uzbiera się więcej materiału, wtedy wydanie zbiorcze w formacie KG.

Jest to zasadniczo słuszna teoria :-) A to zbieranie materiału może potrwać parę lat.

Offline gashu

« Odpowiedź #3682 dnia: Pn, 15 Wrzesień 2025, 22:17:14 »
Ten wybór sposobu płatności na stronie KG to faktycznie pomysł jakiegoś szalonego, albo bardzo niedoświadczonego UI/UX designera.

Składałem tam dziś zamówienie pierwszy raz i dobrą chwilę zajęło mi zorientowanie się, że jest tam taka mała niebieska kropeczka, która zmienia lokalizację po kliknięciu w pozycje na liście. No i generalnie opcja wyboru paczkomatu jest dostępna pomimo innego, domyślnie wybranego sposobu wysyłki, co z kolei powoduje, że w kolejnym oknie po znalezieniu swojego paczkomatu dostajemy na gębę komunikat błędu i ratuje nas tylko przycisk "wstecz" w przeglądarce.
« Ostatnia zmiana: Pn, 15 Wrzesień 2025, 22:22:36 wysłana przez gashu »

Offline Rafa

« Odpowiedź #3683 dnia: Pn, 15 Wrzesień 2025, 23:10:21 »
Chciałoby się zobaczyć te grafiki do kompletu okładek Peoduktu. Gdzie to znajdę?

« Odpowiedź #3684 dnia: Wt, 16 Wrzesień 2025, 09:01:22 »
Chciałoby się zobaczyć te grafiki do kompletu okładek Peoduktu. Gdzie to znajdę?

Offline Rafa

« Odpowiedź #3685 dnia: Wt, 16 Wrzesień 2025, 10:23:15 »
Dziękuję. Widziałem to. Chodziło mi o coś co daje większy ogląd.
Jedna to Trust, druga chyba Filip M., a trzecia? Ta czacha?

Offline Łazur

« Odpowiedź #3686 dnia: Wt, 16 Wrzesień 2025, 10:28:57 »
Ta czacha to Paweł Mączewski, autor np. WREligion i tekstu z Produktu#25 do którego ta ilustracja została stworzona.
All Comics Are Beautiful

« Odpowiedź #3687 dnia: Wt, 16 Wrzesień 2025, 10:52:52 »
Wolverine to Śledziu.

Offline Brvk

« Odpowiedź #3688 dnia: Wt, 16 Wrzesień 2025, 11:02:40 »
Łyknąłbym torbę, ale żeby ją zdobyć, trzeba kupić 4 wersje tego samego komiksu  ::) No nie dla mnie takie zabawy  :-\

Offline burberry

« Odpowiedź #3689 dnia: Wt, 16 Wrzesień 2025, 13:42:43 »
a ta z Żabka jest normalnie do kupienia? bardzo klimatyczna