Czy te puzzle Binio Bill są już gdzieś dostępne? Szukałem na Gildii, ale nie znalazłem.
Kupiłem te puzzle mimo mocno zaporowej ceny. Mam nadzieję, że nie pojawi się wkrótce w dyskontach z 40% zniżką .
Kupione lub w planie 15 tytułów ze zdjęcia.Czy "Zasada trójek" będzie mieć może dodruk?
Tak, i to bodaj na dniach.
Już odpowiadam w kwestii Misia Zbysia. (...) Po drugie dosłownie wczoraj skończyłem pracę nad nowym/starym tomem. Taki był plan, i realizujemy go, żeby przed tym dziewiątym (z Yeti) zrobić od nowa tom piąty, który był trochę komiksem a trochę activity bookiem i pod względem formy robił wyrwę w serii. Tak więc opowiadamy historię kradzieży obrazu "Dama z pluszowym misiem" na nowo - w standardowym formacie, full kolorze, bez labiryntów, krzyżówek, kolorowanek itd. Wszystko narysowałem od nowa, konieczne było dorysowanie nowych kadrów, przerysowanie starych, będzie nowa okładka, nowy tytuł. Będzie to więc niemal zupełnie nowy komiks. No i ten tom powinien ukazać się w pierwszej połowie przyszłego roku. Mi się marzy maj, ale teraz wszystko w rękach Tomka Kaczkowskiego i wydawcy.
Wybaczcie czepialstwo, nie mogłem się powstrzymać