Autor Wątek: Kultura Gniewu  (Przeczytany 723590 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rodrigues

Odp: Kultura Gniewu
« Odpowiedź #2175 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 18:30:08 »

Wybór dodatku, musi być zatwierdzony w 2 etapach: 1 wybór dodatku, 2 "dodanie wyboru do koszyka".

W jednym ze swoich zamówień nie wykonałem zatwierdzenia z 2 punktu i przez to nie dostałem dodatków.
Z jakiego komiksu jest ten kadr? Edycja 19 - START 06.12.2025 o godzinie 20:00

Offline holcman

« Odpowiedź #2176 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 18:31:49 »
W takim wypadku, żeby mieć pewność zatwierdzenia dodatków możesz jeszcze sprawdzić zamówienie na Twoim koncie klienta.

Dziękuję za wszystkie uwagi! Cały czas coś poprawiamy na nowej stronie.
To co mogę potwierdzić - wybrane gratisy też są w podsumowaniu koszyka, w mailu z podsumowaniem zamówienia również i jeśli ktoś zakładał konto klienta na stronie to tam też w historii zamówień wszystko powinno być.
Bardzo często zdarza się niestety, że klienci nie potwierdzają swojego wyboru gratisu przyciskiem. Bierzemy to na klatę i dosyłamy w osobnej paczce jednocześnie zastanawiając się z informatykami, jak tę niedoskonałość w prosty sposób poprawić.

Offline Szekak

« Odpowiedź #2177 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 18:40:42 »
KG jak zawsze wielka klasa dosylajac dodatki. Fakt faktem, ze jest to malo intuicyjne.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline holcman

« Odpowiedź #2178 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 19:11:54 »
Fakt faktem, ze jest to malo intuicyjne.

Spróbujemy to uintuicyjnić :-)

Offline misiokles

« Odpowiedź #2179 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 19:29:39 »
Bardzo często zdarza się niestety, że klienci nie potwierdzają swojego wyboru gratisu przyciskiem. Bierzemy to na klatę i dosyłamy w osobnej paczce jednocześnie zastanawiając się z informatykami, jak tę niedoskonałość w prosty sposób poprawić.
Moje zamówienie z KG przyszło do mnie w tamtym tygodniu, ale jakoś nie po drodze było mi z otwarciem paczki. Paczke otwarłem po wpisach w w środku - dwa katalogi i 2 egzemplarze Pierwszej Brygady!

Offline holcman

« Odpowiedź #2180 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 19:45:49 »
Moje zamówienie z KG przyszło do mnie w tamtym tygodniu, ale jakoś nie po drodze było mi z otwarciem paczki. Paczke otwarłem po wpisach w w środku - dwa katalogi i 2 egzemplarze Pierwszej Brygady!

Mógłbym na priv nr zamówienia?

Offline Leyek

« Odpowiedź #2181 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 19:48:51 »
Wcinając się w dyskusję to KG wrzuciła dzisiaj zdjęcie z wszystkimi wydanymi w tym roku komiksami. Razem 31 tytułów (wliczając dodruki i wznowienia), więc trochę mniej niż w poprzednim roku (39).

Kupionych na razie mam 12, a na liście do kupienia w przyszłości 11

Ja biorę też dziecięce więc u mnie kupione 21 (wliczając Aksamitną rękawicę z poprzedniego wydania) + 5 do nadrobienia (w tym Tunele i Burns z ostatniego pakietu, których jeszcze nie zdążyłem zamówić :) ). Z kupionych naprawdę spora część (ok. 70%) już przeczytana :)

Offline 79ers

« Odpowiedź #2182 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 19:59:02 »
Binio Bill rządzi.

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #2183 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 20:02:12 »
Mógłbym na priv nr zamówienia?

@misiokles nie podawaj bo ci zabiorą jeden egzemplarz Brygady, żeby wysłać Arnemu :P

Offline misiokles

« Odpowiedź #2184 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 20:08:14 »
Całkiem możliwe, że w mojej paczce znalazło się także inne zamówienie, bądź jego część. Mogę popchnąć 'gratisy' dalej, jak KG namierzy do kogo :)

Offline Leyek

« Odpowiedź #2185 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 20:21:12 »
Na horyzoncie jest już nowy gratis Bajka - kolorowanka, który będzie można niedługo dostać/nie dostać :)

PS. Sam mam podwójnego Doktora Bryana i Serce wilka, mogę się wymienić na Erotyczne zwierzenia/Ryjówkę (jak coś to priv)

PS2. Część gratisów (Rycerz Janek, Ryjówka, katalog Tana + m.in. zeszyt-hołd dla Prosiaka Trzy dekady trzeciego obiegu) jest dostępna elektronicznie tutaj: https://issuu.com/kulturagniewu
Serce wilka tutaj: https://www.wwf.pl/aktualnosci/przeczytajcie-serce-wilka

Offline kenji

« Odpowiedź #2186 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 20:56:23 »
[/quote]
Wcinając się w dyskusję to KG wrzuciła dzisiaj zdjęcie z wszystkimi wydanymi w tym roku komiksami. Razem 31 tytułów (wliczając dodruki i wznowienia), więc trochę mniej niż w poprzednim roku (39).

Naliczyłem 13 tytułów. Niby sporo, ale poza Paco Rocą nie przeczytałem nic o by mnie mega porwało. Bajka , Baranowski , Jerz Jeży to must have. Uzupełnianie kolekcji. Natomiast Piekna , Zasada Trójek, Moje rozstania z LD strasznie mnie zmęczyły i raczej pozbędę się z kolekcji.
Ale tak - Paco Roca , to jest to co oczekuje od komiksu obyczajowego. Zostaje na długo w głowie i polecam każdemu kto lubi pomyśleć nad treścią po skończonej lekturze.
Tunele jeszcze czekaja na swoją kolej do przeczytania a nad Pestka i Meska skora mocno się zastanawiam

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #2187 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 21:12:47 »
Ja sobie zrobiłem wstępny ranking za 2022, żeby sobie uporządkować co mam do przeczytania jeszcze i do dokupienia i póki co u mnie tak to wygląda (kolejność losowa):

Stworzyć komiks
Zasada trójek
Piękna
Toppi kolekcja
Księżycowy jeleń
Kosmata pułapka
Dni piasku
Sweet Paprika
Dylan Dog
Potwory

Tak więc póki co KG u mnie prowadzi w tym roku. A to jest bez wznowień, gdybym dodał jeszcze Aksamitną rękawicę, to coś by wyleciało z tego na pewno.

Offline Death

« Odpowiedź #2188 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 23:45:22 »
Kupiłem 15 z tego zdjęcia. Ale generalnie z KG kupiłem więcej. Pamiętam, że na przykład w tym roku uzupełniłem za pomocą Olxa 2 komiksy Otta.

Offline LukCook

« Odpowiedź #2189 dnia: Śr, 07 Grudzień 2022, 00:40:46 »
13 ze zdjęcia i każda z pozycji przyniosła mi dużo frajdy. Dla mnie KG to najlepszy wydawca 2022, już nie mogę się doczekać co przeniesie przyszły rok.