Autor Wątek: Kultura Gniewu  (Przeczytany 723791 razy)

Offline Rodrigues

Odp: Kultura Gniewu
« Odpowiedź #2160 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 17:40:40 »
Zobacz co masz wykazane w zamówieniu. Wszystkie dodatki powinny być tam wyszczególnione. Jeżeli, czegoś nie ma to znaczy, że nie kliknąłeś zatwierdzenia dodatku. Niestety mówię z własnego doświadczenia ::).
Z jakiego komiksu jest ten kadr? Edycja 19 - START 06.12.2025 o godzinie 20:00

Offline Arne

« Odpowiedź #2161 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 17:41:20 »
Napisałem. Na razie bez odzewu.
Ale rozczarowanie jest dzisiaj. Dawno się tak nie napalilem na przeczytanie komiksu zaraz po przysłaniu - zazwyczaj długo leżakują na hałdzie wstydu....
Ale ten jest krótki i wiem, że lyknalbym go jednego wieczoru☹️

Offline Szekak

« Odpowiedź #2162 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 17:43:03 »
Masz w potwierdzeniu? Pewnie bylo tak jak mowi Rodriguez.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline Arne

« Odpowiedź #2163 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 17:50:20 »
W potwierdzeniu nie było żadnych szczegółów zamówienia. A zaznaczyłem to co chciałem na 500 procent - tylko na tym mi zalezalo, więc sprawdzałem 3 razy, czy dobrze jest zaznaczone, zanim złożyłem zamowienie. Zresztą, katalog Krótkich gatek, który zaznaczyłem dostałem. A zamiast " Brygady_ dostałem ten drugi katalog. Najpewniej zwykła pomyłka przy pakowaniu, ale akurat dla mnie przykra.

Online Leyek

« Odpowiedź #2164 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 17:52:45 »
@Arne ja kiedyś złożyłem zamówienie tylko po to, żeby dostać Erotyczne zwierzenia Kozy, ale niestety skończyły się przed wysyłką mojego zamówienia (taką dostałem odpowiedź, bo do koszyka się dodawały bez problemu). Już nie dociekałem czy były dokładane do zamówień złożonych po moim, ale wysłanych wcześniej (bo miałem chyba coś z preordera, pamiętam, że dopiero po jakimś czasie dostałem paczkę). Też byłem zawiedziony, ale jakoś żyję dalej ;)

Offline Arne

« Odpowiedź #2165 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 17:56:36 »
Nie mam zamiaru się zabić z tego powodu, po prostu wyrażam rozczarowanie pomyłka i rozgardiaszem w sklepie KG.

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #2166 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 17:58:37 »
W potwierdzeniu nie było żadnych szczegółów zamówienia.

Ja dostałem e-mail o temacie: [Kultura Gniewu] Potwierdzenie zamówienia
w którym mam szczegóły zamówienia (Indeks, Produkt, Cena jednostkowa, Ilość, Cena końcowa) - dodatki bezpłatne również są wykazane na tej liście.

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #2167 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 17:59:27 »
Szczerze mówiąc, skoro składałeś zamówienie tylko pod gratis i zamówiłeś poprawnie, a z jakiegoś powodu gratisu nie możesz dostać (nie wiem, skończyły się czy coś), to powinieneś móc zwrócić całe zamówienia i otrzymać pieniądze z powrotem. Ale nie gdybałbym, myślę, że akurat z KG zawsze można wszystko załatwić tak, żeby być zadowolonym :)

Offline Szekak

« Odpowiedź #2168 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 17:59:43 »
Nie mam zamiaru się zabić z tego powodu, po prostu wyrażam rozczarowanie pomyłka i rozgardiaszem w sklepie KG.
To nie pomyłka, jak nie masz w potwierdzeniu, to nie zaznaczyłeś i ci dali pewnie dwa katalogi, skoro nie chciałeś komiksiku. Ja składałem kilka zamówień w sklepie KG i zawsze w potwierdzeniu na meilu jest dodatek jaki zaznaczyłeś.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline LukCook

« Odpowiedź #2169 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 18:06:03 »
@Arne ma rację. Ja w ostatnim zamówieniu zaznaczyłem 'Serce Wilka' i mam to w mailu z potwierdzeniem. Zamiast 'Serca Wilka' dostałem 'Ostatnią Brygadę'. Widać takie rzeczy zdarzają się w sklepie KG.

Offline Arne

« Odpowiedź #2170 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 18:06:58 »
Ja dostałem e-mail o temacie: [Kultura Gniewu] Potwierdzenie zamówienia
w którym mam szczegóły zamówienia (Indeks, Produkt, Cena jednostkowa, Ilość, Cena końcowa) - dodatki bezpłatne również są wykazane na tej liście.
Ja dostałem dwa maile jeden po drugim
Pierwszy o założeniu konta w sklepie, a zaraz później drugi o o czekiwaniu na płatność za zamówienie nr... Bez żadnych szczegółów zamówienia - zaznaczyłem dodatki na pewno..
Żadnego maila z potwierdzeniem złożenia zamówienia nie dostałem, a spamie też sprawdzalem

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #2171 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 18:11:22 »
W takim wypadku, żeby mieć pewność zatwierdzenia dodatków możesz jeszcze sprawdzić zamówienie na Twoim koncie klienta.

Offline Arne

« Odpowiedź #2172 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 18:19:34 »
Sprawdzałem, tam nie ma wyszczególnionych żadnych. A zaznaczalem na pewno. Ale jeśli zaznaczasz dodatki tylko ptaszkiem, potem zatwierdzasz i składasz zamówienie, a o tym czy ci zatwierdziło, czy za słabo kliknąłeś dowiadujesz się dopiero z potwierdzenia, którego nie dostajesz? To co , mam cały cwszystkich sprawdzac, czy gdzieś nie nastąpiła pomyłka czy niedopatrzenie? Nie da się cały czas wszystkiego kontrolować... Mam nadzieję, że KG się szybko odezwie i doślą mi brakującego gratisa.
To zwykły gratis, a nie jakiś biały kruk w limitowanej edycji z autografem papieża - powinni jeszcze mieć na stanie😊

« Ostatnia zmiana: Wt, 06 Grudzień 2022, 18:22:37 wysłana przez Arne »

Offline Konrad

« Odpowiedź #2173 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 18:22:19 »
Wcinając się w dyskusję to KG wrzuciła dzisiaj zdjęcie z wszystkimi wydanymi w tym roku komiksami. Razem 31 tytułów (wliczając dodruki i wznowienia), więc trochę mniej niż w poprzednim roku (39).

Kupionych na razie mam 12, a na liście do kupienia w przyszłości 11
« Ostatnia zmiana: Wt, 06 Grudzień 2022, 18:28:56 wysłana przez Konrad »

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #2174 dnia: Wt, 06 Grudzień 2022, 18:26:06 »
Mam 14, 7 jeszcze chcę dokupić. Więc w sumie 2/3 oferty wydawnictwa mi pasuje.