"Słaby" ten katalog dumny napis Zima 2022, a wszystko już wyszło i z 90% z tego mam

Tak jak jest w katalogu, pojawiła się nowa torba jako gratis za zakupy od 150 zł:

I za zakup, bez limitu kwotowego, oprócz
Doktora Bryana można też wybrać taki zeszycik:

Znajdziecie w nim krótkie komiksy, które powstały przed albumem „Pierwsza Brygada. Warszawski pacjent”, a także tekst Adama Ruska oraz rozdział z książki Wojciecha Birka poświęconej komiksowym adaptacjom Henryka Sienkiewicza. Ilość tego gratisowego zeszytu ograniczona!
Żeby wejść w jego posiadanie wystarczy złożyć zamówienie na naszej stronie i wybrać go w strefie gratisów. Pamiętajcie, żeby swój wybór potwierdzić przyciskiem pod okładkami!
Przy okazji przypominamy, że do końca listopada trwa na naszej stronie promocja na większość katalogu!
Za zakupy powyżej 300 zł jest kolejna torba do wyboru, z tych dwóch:

Ja się pośpieszyłem z zamówieniem i musiałem dziś, żeby przygarnąć wampiry i Pierwszą Brygadę, robić nowe, ciut "na siłę"

bo wszystko co chciałem wziąłem już praktycznie ostatnio.
Zakupy w sklepie KG polecam, bo teraz na dużo ciekawych, starszych pozycji są b. dobre rabaty + świetne pakowanie. A gratisy ciekawe (choć za tymi uszatymi torbami nie przepadam, żadna firma nie zrobi porządnej, mocnej "zakupówki", co by weszło dużo piwa tylko takie "babskie" na ramię

).