Jakiś czas temu zapowiadaliśmy, że oprócz październikowych zapowiedzi pojawi się też niespodzianka. Najwyższy czas ją ujawnić!Prezentujemy limitowane, oficjalne puzzle „Binio Bill”!Do ułożenia z 836 elementów jest wyjątkowa ilustracja, którą na bazie oryginalnych rysunków Jerzego Wróblewskiego przygotował Jarosław Wojtasiński (autor komiksu „Binio Bill nadal w siodle”, nad którego publikacją właśnie pracujemy)! Projekt koordynował Maciej Jasiński, a pudełko zaprojektował Tomasz Lew Leśniak.Całość ma po ułożeniu rozmiar 79,8x55 centymetrów.Puzzle mają limitowany nakład, więc to prawdziwa gratka dla kolekcjonerów i fanów polskiego szeryfa na Dzikim Zachodzie!Link do sklepu na naszej stronie w komentarzu. Puzzle wysyłamy od ręki 🙂
Jak dla mnie cena kosmos: 149,90
Czy ja dobrze przeczytalem, ze naklad tych puzzli to 120 sztuk?
23% vat + koszty produkcji robią swoje. Wyjdziemy na zero jak sprzedamy wszystkie 120 sztuk.
Mało biznesowe podejście Sprzedać na pewno się sprzedadzą, to już trzeba było trzasnąć te 50 szt. więcej, z których byłby jakikolwiek zysk.
To znaczy będziemy sobie pluli w brodę i zajmiemy się innymi puzzlami, czy plując sobie w brodę stwierdzimy, że jednak wydamy je w większym nakładzie (Nie wiem, czy Puzzle mają dodruki).
Z wielką radością informujemy, że będziemy polskim wydawcą komiksu „Ducks” Kate Beaton, jednego z najgłośniejszych tytułów tego roku w Stanach Zjednoczonych (i Kanadzie)! Prestiżowy magazyn Publishers Weekly umieścił go właśnie wśród 10 najlepszych książek 2022 roku (link w komentarzu)!
Prestiżowy magazyn Publishers Weekly umieścił go właśnie wśród 10 najlepszych książek 2022 roku