Autor Wątek: Kultura Gniewu  (Przeczytany 723808 razy)

Offline holcman

Odp: Kultura Gniewu
« Odpowiedź #3660 dnia: Wt, 19 Sierpień 2025, 13:26:51 »
Na stronie u was nie mogłem wybrać paczkomatu. Telefon, Android, Chrome/Firefox.

Sprawdziliśmy przed chwilą - na Firefoxie/Chrome nie było żadnych problemów z wybraniem paczkomatu. Dzięki za sygnał, będziemy się przyglądać sprawie.

Offline Koalar

« Odpowiedź #3661 dnia: Śr, 20 Sierpień 2025, 15:54:09 »
Patrzę teraz i znów nie działa, także na komputerze (Linux, FF; Windows, FF). Po wybraniu paczkomatu wyskakuje komunikat:
kultura.com.pl
Wybraną metodą dostawy nie są Paczkomaty InPost

To ja nie wiem, może okresowo coś tam jest nie tak. Albo coś z mojej strony, ale nie wiem, co by to mogło być.
pehowo.blogspot.com - blog z moimi komiksami: Buzz, Fungi, PEH.

Offline kemot

« Odpowiedź #3662 dnia: Śr, 20 Sierpień 2025, 17:34:39 »
a wcześniej ci to działało czy pierwszy raz? Bo integrator inpostu jest specyficzny i pewnie źle wybierasz

Offline Koalar

« Odpowiedź #3663 dnia: Śr, 20 Sierpień 2025, 20:24:03 »
Kilka zamówień robiłem i działało. No nie wiem, jak tam można źle wybierać, znajduję paczkomat, klikam żółty przycisk "Wybierz" i nie działa. Tak samo, jeśli wcześniej kliknę czarny przycisk "Zobacz szczegóły", to w tych szczegółach żółty przycisk też wypluwa komunikat, o którym pisałem.

Online Leyek

« Odpowiedź #3664 dnia: Cz, 21 Sierpień 2025, 11:01:09 »
Patrzę teraz i znów nie działa, także na komputerze (Linux, FF; Windows, FF). Po wybraniu paczkomatu wyskakuje komunikat:
kultura.com.pl
Wybraną metodą dostawy nie są Paczkomaty InPost

To ja nie wiem, może okresowo coś tam jest nie tak. Albo coś z mojej strony, ale nie wiem, co by to mogło być.

Miałem tak samo wczoraj. Ale to dlatego, że z automatu wybrany jest jakiś kurier. Źle jest zrobiona "wybierałka", bo pozwala szukać paczkomatu, ale nie zmieni sama z siebie metody dostawy na Inpost i wywali błąd. Przed wyszukiwaniem paczkomatu trzeba jeszcze zaznaczyć że metodą dostawy ma być Inpost (tą taką kropką czarną), wtedy wszystko gra.

Offline Koalar

« Odpowiedź #3665 dnia: Cz, 21 Sierpień 2025, 13:04:27 »
Rzeczywiście, teraz widzę :) Nie zauważyłem tej kropki, że jest na Pocztexie, jest u mnie mało widoczna. Widzę, że można ją zaznaczyć przez kliknięcie w pole danego operatora, choć nie działa w każdym punkcie obszaru danego operatora. Właśnie najlepiej by było, jakby ta kropka wskoczyła na InPost po kliknięciu na stronie zamówienia żółtego przycisku z wyborem paczkomatu. A może powinna być od razu w polu InPostu.

Przy okazji moglibyście dodać możliwość zamówienia do automatu Pocztexu albo automatu DPD. Chyba po wyborze danego kuriera da się to potem przekierować jakąś apką, ale jak już macie tych operatorów, to fajnie, jak jest od razu możliwość zamówienia do automatu.

Offline Konrad

« Odpowiedź #3666 dnia: Cz, 04 Wrzesień 2025, 18:02:05 »
Dwie pierwsze wrześniowe zapowiedzi:

- Znam cię Michaela DeForge'a - autor będzie na MFKiG
https://www.goodreads.com/book/show/45892282-familiar-face
https://www.michael-deforge.com/familiar-face

- Hilda i Rożek tom 2: Przebudzenie Pana Śniegu - będzie to światowa premiera, bo oryginał wychodzi dopiero w listopadzie :)
https://www.goodreads.com/book/show/226747753-hilda-and-twig
https://flyingeyebooks.com/book/hilda-and-twig-wake-the-ice-man/

Offline Konrad

« Odpowiedź #3667 dnia: Pt, 05 Wrzesień 2025, 13:48:14 »
Trzecia premiera to od dawna zapowiadany Produkt numer 25 w 4 wariantach okładkowych.
Podstawowa dostępna w szerokiej dystrybucji będzie ta:

Offline Konrad

« Odpowiedź #3668 dnia: Pt, 05 Wrzesień 2025, 18:41:18 »
Jest i czwarta zapowiedź - Vaclav Drakulič jedzie do urzędu

Offline Szekak

« Odpowiedź #3669 dnia: Pt, 05 Wrzesień 2025, 21:35:35 »
Super, wszystko Mazura czytam w pierwszej kolejności.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline Dalthon

« Odpowiedź #3670 dnia: Pn, 08 Wrzesień 2025, 14:31:31 »
Nie przedłużając - piąta i ostatnia wrześniowa premiera będzie wyglądała tak 🙂
Bo wiecie, w tym roku wypada XXX rocznica pojawienia się Jeż Jerzy na stronach komiksu!

Offline Rork

« Odpowiedź #3671 dnia: Wt, 09 Wrzesień 2025, 17:47:48 »
A miało być wznowienie Bomby. I coś ucichło w tej sprawie..

Offline holcman

« Odpowiedź #3672 dnia: Wt, 09 Wrzesień 2025, 19:16:55 »
A miało być wznowienie Bomby. I coś ucichło w tej sprawie..

Nie przypominam sobie, żebyśmy potwierdzali wznowienie tego tytułu. Jest on na całkiem szerokiej liście komiksów, których nowe wydania rozpatrujemy.

Offline Sędzia

« Odpowiedź #3673 dnia: Wt, 09 Wrzesień 2025, 20:39:35 »
Całkiem niezłe te dożynkowe promocje.

Offline Deepdelver

« Odpowiedź #3674 dnia: Wt, 09 Wrzesień 2025, 21:39:48 »
Promocja świetna. Dostałem już swoją paczkę i połknąłem od razu trzy dobre komiksy (Mglisty Wymiar, Rusałka, Fragmenty chaosu). Gdyby tytuły się nie dublowały, to pewnie wziąłbym drugi pakiet (z Clowesem), ale miałbym wtedy cztery powtórki.

PS. też miałem przez chwilę problem z tym paczkomatem, więc chyba ten element sklepu jest mało intuicyjny.
« Ostatnia zmiana: Wt, 09 Wrzesień 2025, 21:41:21 wysłana przez Deepdelver »