Jakiś czas temu ktoś wrzucił streama z jakieś pogadanki z Szneiderem i odniosłem wrażenie że to nawet nie jest kwestia kiedy, ale czy w ogóle w jakieś bliżej nie sprecyzowanej przyszłości będzie kontynuacja. Chociaż słuchałem jednym uchem i mogłem coś pokręcić. Także tego jestem rozczarowany, ale rozumiem że komiks dla niego to tylko coś dodatkowego poza pracą.
Łódź. Prapremiera „Wielkiego złego lisa” w Teatrze ArlekinKolejną prapremierą rozpoczyna jesień Teatr Lalek Arlekin. Po „Królu Bawełny” przyszedł czas na spektakl dla najmłodszych widzów. Tym razem teatr wziął na warsztat „Wielkiego złego lisa” - bestsellerowy komiks autorstwa Benjamina Rennera, którego hitowa filmowa ekranizacja została nagrodzona Cezarem. Spektakl będzie też wyjątkowy z innego względu – wszystkie lalki do niego – zaprojektowały… dzieci, a pracownie Arlekina wykonały na ich podstawie bohaterów przedstawienia.
opublikowany wtedy pod tytułem Sweet-ass dudes like us
No to czas na rebus Mam nadzieję, że to już ostatnia podpowiedź:
Na listopad doszła kolejna zapowiedź - Słodkie chłopaki Piotra Marca
//www.youtube.com/watch?v=CU1oclsY8dcTaką recenzję jednej z nowości KG na YouTube trafiłem.
On a Sunbeam!!!! Świetny komiks. Widzisz Szymonie? Nie tylko narzekam
A jakie szanse na Interview lub Blackbird days? Ten pierwszy mnie rozłożył na łopatki.
Są szanse. Ale Fior właśnie skończył nowy komiks, który wygląda rewelacyjnie.