Moim zdaniem zadającemu zagadkę powinno zależeć na jej rozwiązaniu. 48 h to w tym konkursie ocean czasu. Czasami w takim okresie zadawanych jest kilkanaście zagadek. Może jakoś unormować tę sytuację, że np. jak zagadka nie zostanie rozwiązana, to zadającemu nie przysługuje punkt?Może wpłynęłoby to na postawę i aktywność zadających zagadkę?
Kurczę, to była moja druga teoria po "Power Rangers"
Zadałeś zagadkę z zeszytu sprzed 20 lat, wydawnictwa które przez tylko chwilę wydawało komiksy. Tytuł, to franczyza z gry (chyba). Autor ogółem raczej nieznany. Sam sobie odpowiedz, czy to łatwa, czy trudna zagadka.
Mnie martwiło to, że nikt nie strzelał. Uda się, albo nie.
48h od zadania zagadki minęło. Nie mamy jeszcze informacji czy ostatnia odpowiedź jest prawidłowa.
Nie ma sensu strzelać, jeśli kompletnie z niczym się nie kojarzy.
Nie znam gry w której występuje Spiderman i Power Rangers.
@pokia - nie możesz odpowiadać.W tym momencie pokia zostanie ukarany, ale biorąc pod uwagę wcześniejsze zamieszanie i dość niecodzienną sytuację kara będzie niższa.Nakładam karę 12 godzin przerwy od momentu zakończenia tury, w której będzie pauzował. Zagadkę moderatorską traktujemy jako ciąg dalszy poprzedniej zagadki, po odgadnięciu tej zagadki pokia pauzuje zgodnie z regulaminem jedną zagadkę. I od momentu odgadnięcia jej liczymy 12 godzin przerwy. Po upływie tego czasu pokia powtórnie wchodzi do gry.
11. Uczestnik, który odgadł prawidłowy tytuł ma turę przerwy – po odgadnięciu zadanej przez niego zagadki nie może odpowiadać na kolejną.