Autor Wątek: Kończące się nakłady komiksów  (Przeczytany 305568 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanar

Odp: Kończące się nakłady komiksów
« Odpowiedź #75 dnia: Pt, 25 Październik 2019, 16:21:17 »
Wstrzymaj się z pół roku pewnie dodrukują.
Twój komiks jest lepszy niż mój

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #76 dnia: Pt, 25 Październik 2019, 16:46:18 »
Swoją drogą, ile już razy ten tytuł dodrukowywali? Chodzi mi o te nowe wydanie zbiorcze. Pierwszy raz wyszedł w 2013, rok później w Kanonie Komiksu, w międzyczasie pewnie co najmniej z raz był dodrukowany... Teraz na pewno jeszcze serial HBO nakręci sprzedaż. Cieszy mnie, że takie klasyki jak Strażnicy, czy Zabójczy żart tak się u nas sprzedają.

Offline Fanatyk_2004

« Odpowiedź #77 dnia: Pt, 25 Październik 2019, 18:11:42 »
Ja szukam Deadpool Tom 8 Axis :(

Offline Capsee

« Odpowiedź #78 dnia: So, 26 Październik 2019, 08:05:36 »
Swoją drogą, ile już razy ten tytuł dodrukowywali? Chodzi mi o te nowe wydanie zbiorcze. Pierwszy raz wyszedł w 2013, rok później w Kanonie Komiksu, w międzyczasie pewnie co najmniej z raz był dodrukowany... Teraz na pewno jeszcze serial HBO nakręci sprzedaż. Cieszy mnie, że takie klasyki jak Strażnicy, czy Zabójczy żart tak się u nas sprzedają.
Z tego co pamiętam to na ostatnim spotkaniu TK mówił, że będą się starali żeby takie klasyki zawsze były dostępne.

Offline pawlis

« Odpowiedź #79 dnia: So, 26 Październik 2019, 16:20:02 »
Z tego co pamiętam to na ostatnim spotkaniu TK mówił, że będą się starali żeby takie klasyki zawsze były dostępne.
To mogli się streszczać. Niedawno kupiłem w ostatniej sekundzie na allegro Strażników na prezent urodzinowy dla kolegi, a i wcześniej szukałem z nadzieją po księgarniach internetowych i czułem się jak Schwarzenegger w Jingle All the Way.

Offline stachel

« Odpowiedź #80 dnia: Nd, 27 Październik 2019, 09:40:07 »
To pozostaje czekać na dodruk. W tym roku pewnie już się nie pojawi, najwyżej przeczytam w przyszłym. Dzięki Panowie za informacje.

Offline mack3

« Odpowiedź #81 dnia: Nd, 27 Październik 2019, 12:36:21 »
Mogli by się szarpnąć w końcu na jakies bardziej wypasione wydanie Strażników... Nie jestem jakimś wielkim fanem dodatków, ale do tego komiksu przydałyby się jak do mało którego. Powiększonym formatem też bym nie pogardził.
@Gluta może poddasz taki pomysł gdzieś wyżej? ;)

« Odpowiedź #82 dnia: Cz, 31 Październik 2019, 08:59:24 »
Moon Knight - tom pierwszy z tego co widzę wyprzedany na amen, od paru dni chodzi na allegro w bajońskich cenach. Ja już swój egzemplarz mam i po cichu liczę że dzięki przyjemnym wynikom sprzedaży być może E pociągnie serię dalej (po Lemire). Przygody Spectora z Marvel Legacy zebrały umiarkowane recenzje, ale mi podeszły.

« Odpowiedź #83 dnia: So, 23 Listopad 2019, 12:47:17 »
Na wszystkie księgarnie wjechał już dodruk Watchmen. Jak tylko dowiedziałem się tutaj, że się skończył i chodzi w wysokich cenach, wystawiłem swój natychmiast na allegro i sprzedałem za dokładnie 152,50. Na swoją obronę mam to, że nie miałem pojęcia że dodruk będzie tak szybko. Cóż, na pozytywny komentarz raczej nie mam co liczyć.

Offline parsom

« Odpowiedź #84 dnia: So, 23 Listopad 2019, 12:53:52 »

« Odpowiedź #85 dnia: So, 23 Listopad 2019, 12:59:07 »
To nie spekulacja!!!

Offline parsom

« Odpowiedź #86 dnia: So, 23 Listopad 2019, 13:16:57 »
A mnie chodziło o hasło z powagą chwili...

Offline Pawelek

« Odpowiedź #87 dnia: So, 23 Listopad 2019, 13:18:25 »
To nie spekulacja!!!
No jak nie jak tak? Wykupiłeś na pewno ostatnią sztukę nakładu, żeby sprzedać drożej. Jak to inaczej nazwać?

Offline asx76

« Odpowiedź #88 dnia: So, 23 Listopad 2019, 13:21:11 »
Sposobność czyni okazję... ;)

« Odpowiedź #89 dnia: So, 23 Listopad 2019, 13:23:07 »
O to, to, to sposobność czyni okazję!!!! Wcale go nie kupiłem z myślą o sprzedaży, tylko trzymania go na półce. Więc to nie spekulacja!!!