0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Co łączy zamieszczone w poście komiksy? Zapasy każdego z nich znacząco stopniały i w całej dystrybucji zostało ich po 50-80 egzemplarzy.🙂
Uwaga! Uwaga!Informujemy, że wyczerpał się nakładł "Kovala" (okładka zwykła).Mamy jeszcze ostatnie egzemplarze okładki limitowanej.
Wróciliście po studiach w rodzinne strony? Bo ja tak. Utożsamiacie się z głównym bohaterem fantastycznego filmu z Natalie Portman pt. "Powrót do Garden State"? Bo ja tak. W tym znakomitym komiksie obyczajowym, do którego nie mam absolutnie żadnych uwag, bo to pierwszoligowa robota scenarzysty i rysownika, główny bohater, czyli Marian, który jest zarazem narratorem, przedstawia nam losy kilkorga przyjaciół, którzy na różne sposoby starają się uporać z życiem, poza sezonem, w małej miejscowości nad morzem. Nie ma turystów, roboty mało, a Marian pracuje u kolegi, który nie był na tyle mądry, żeby pójść na studia, ale za to się dorobił, więc okazał się naprawdę łebskim ziomkiem. Bo nie stracił czasu na studiowanie, po prostu zarabiał. I teraz Marian musi u niego pracować. A wolny czas spędza pijąc piwo na przystanku. I opowiadając nam historie z życia swojego i innych mieszkańców miasteczka. Niby proste, lekko senne, trochę przygnębiające, ale weź się bracie oderwij od lektury. Morze po kolana, to Powrót do Garden State, ale komiksowe. I o Polsce. Bardzo dobry komiks.
Kończy się naklad darkness. Ostatnia okazja żeby kupic. https://www.gildia.pl/komiksy/633249-darkness-tom-1-i-2