Autor Wątek: Komiksy w mediach  (Przeczytany 15650 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline HugoL3

Odp: Komiksy w mediach
« Odpowiedź #45 dnia: Pt, 03 Maj 2024, 07:47:03 »
Hej, czy Kanał Fantastyczny na youtube, ma sponsorowane materiały?
Mam na myśli konkretnie Miesięcznik komiksowy?

Przewinąłem filmik. Nie ma nic w opisie, na początku filmu, ani na jego końcu.

Offline michał81

« Odpowiedź #46 dnia: Pt, 03 Maj 2024, 10:05:39 »
Do tej pory nie był.

Offline Archelon

« Odpowiedź #47 dnia: Pt, 03 Maj 2024, 11:40:42 »

Możliwe, że częściowo tak jest.
W tym filmie: https://www.youtube.com/watch?v=f0RS6kBdfWg od 8:05 zachęcają do zakupu Kaczora Donalda 3/2024. Film opublikowany 4 kwietnia. Premiera magazyny była 9 kwietnia. W kiosku nie kupili.

Offline komiks

« Odpowiedź #48 dnia: Pt, 03 Maj 2024, 11:50:25 »
No właśnie też nie znalazłem żadnej informacji, że to są materiały sponsorowane, a jednak w przypadku niektórych komiksów nie mogłem się oprzeć takiemu wrażeniu. Przykładowo w ostatnim filmie jak opowiadał o Świecie Akwilonu. Z resztą w pierwszym filmiku przyznaje, że Świat Akwilonu dostał w prezencie, ciekawe od kogo ;)
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline perek82

« Odpowiedź #49 dnia: Śr, 03 Lipiec 2024, 21:05:31 »
TK był dzisiaj w kanale zero (rano jakoś). Krótko dość i trudno to nazwać wywiadem, ale brawo za zachowanie powagi i utrzymanie pionu w starciu z tą panią z innej galaktyki.
Kajtek i Koko: Chybiony strzał ****
Rising stars (1-2) **
w0rldtr33 (1-2) **
Astronom ***
The Woods (2) *

Offline volker

« Odpowiedź #50 dnia: Śr, 03 Lipiec 2024, 23:27:34 »
Mnie na YT przy odcinkach Miesięcznika Komiksowego wyświetla się komunikat: Zawiera płatną promocję >

Offline HugoL3

« Odpowiedź #51 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 16:24:50 »
TK był dzisiaj w kanale zero (rano jakoś). Krótko dość i trudno to nazwać wywiadem, ale brawo za zachowanie powagi i utrzymanie pionu w starciu z tą panią z innej galaktyki.

Niesamowity rynsztok, pełne obrzydzenie telewizji śniadaniowej. Nic dziwnego, że nie oglądam.

Offline komiks

« Odpowiedź #52 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 16:56:34 »
Dobry był ten prowadzący, który powiedział, że ma wszystkie komiksy z obcym i predatorem od Scream, ale żadnego jeszcze nie przeczytał. Jest za to pewien, że są świetne. Idealny klient ;D
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Archelon

« Odpowiedź #53 dnia: Nd, 01 Czerwiec 2025, 09:33:37 »

Offline Xmen

« Odpowiedź #54 dnia: Nd, 01 Czerwiec 2025, 12:58:51 »
Dobry był ten prowadzący, który powiedział, że ma wszystkie komiksy z obcym i predatorem od Scream, ale żadnego jeszcze nie przeczytał. Jest za to pewien, że są świetne. Idealny klient ;D
Haha, ale to chyba standard w komiksowe. Przecież tutaj niektórzy wrzucają co miesiąc zdjęcia całych stosów. Myślisz że wszyscy tyle czytają? Niektórzy nawet pokazują top 3 zakupów, a komiksy jeszcze w foliach😂
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.