Dostałem dziś swój egzemplarz i niestety pomarudzę. Wydanie jak zawsze ok, przesyłka też, ale kreska w środku jak była "wykastrowana" przez obróbkę na niektórych planszach tak została. Po uwagach @noriego wrzucałeś zdjęcie poprawionej planszy, w tym komentarzu:
Dlatego dla komiksów z prostą kreską użyję dotychczasowych filtrów, a dla komiksów z gęstym rastrem kreskowym retusz zrobię ręcznie. Poniżej próbka ręcznego retuszowania. Przyciemniłem kreskę i ręcznie wyretuszowałem plamki i niedodruki.
Niestety jest już ono niedostępne. Ale z tego co pamiętam to było tam to znośnie zrobione, a wersja w wydruku:

Nie różni się niczym od Twojej pierwotnej obróbki (posłużę się postem @noriego, bo z Twoich hostingów poznikało):

A w wersji pośredniej @noriego tak fajnie się to prezentowało:

@nori vs @Krakers

Teraz statek widziany z oddali czy twarz na ostatnim kadrze są strasznie "płaskie".
W Silver Flashu to już w ogóle, żadnych szczegółów nie ma (choć tam nie wiem jaki był materiał wyjściowy).
Naprawdę przemyśl przy kontynuacji zostawienie przybrudzeń, ale i szczegółów, szczególnie, ze pamiętam, że większość tu komentujących była za taką wersją.
No, ale kończę marudzenie, lecę wrzucić fotkę komiksu na FB to może szybciej się osoby na dodruk zbiorą

Bo Twoja inicjatywa jest zacna

Jestem ciekaw jak się te ramotki obronią fabularnie w zestawieniu ze świetnymi starociami z wyd. EC Comics.