dla mnie nie ma

dla wielu ludzi ma

zwłaszcza tych zakompleksionych i potrzebujących dowartościowania przez takie rzeczy jak rasa czy naród - czarnoskóre osoby nie są od tego wolne

robi się więc produkt pod nabywcę - tu nie ma żadnej magii i spisku

dla mnie kolor skóry jest jak kolor oczu czy włosów - to nie wpływa na ocenę człowieka.
jeśli dla ciebie to hit to znaczy, ze nie masz pojęcia o rynku mediów

bo to żadne nowości - udział społeczności czarnoskórych w Ameryce od 2000 roku systematycznie rośnie jesli chodzi o udział w popkulturze - czy to chodzi o wyjście do kina, wykupienie abonamentu na netflix czy kupno komiksu. Znajdziesz sobie dane nie? Co do społeczności LGBT - tu nie chodzi tylko o osoby o innej orientacji (3-5 proc w społeczności, przy czym udział w konsumpcji dóbr kultury jest tu znacznie wyższy niż u heteryków), ale również tych, którzy wspierają te grupy - znajdziesz sobie badania dotyczące usa bez problemu - poznaj magię badań socjologicznych

google pomoże - i pier...le nie będę już tłumaczył rzeczy, które dziecko znajdzie w google

także bawcie się dalej beze mnie
dla mnie batman moze byc czerwony, zloty, bialy, zielony, niebieski - ale chce by historia była wciągając i dobra
po za tym przecież wolny rynek zweryfikuje wszystko prawda?

a może wielcy władcy świata chcą żeby białe kobiety rodziły czarne dzieci, bo z tego będą lepsi niewolnicy?

- to nie jest mój wymysł

sprawa jest prosta przeszkadza ci kolor skóry człowieka - jesteś rasistą - to jest banalne

dlatego zapytałem o kolor oczu