No widzisz, taki tu bałagan. Jest bardzo szeroki wątek "Egmont 2024". I niestety - zamiast o polityce wydawniczej, planach, nakładach itp. dyskutuje się tu też o pojedynczych tytułach. W tym Broni X. I teraz - zamiast rozmawiać o komiksie, jego treści, fabule, rysunkach (wiem wiem, marzenie ściętej głowy, opinie o komiksach to jakieś 5% treści tego forum) dyskutuje się o burzysku, którego to słowa ktoś nigdy nie słyszał i nie zna i nie lubi, mimo że sam dysponuje stosunkowo ubogą polszczyzną. Temat ginie w temacie, jak ruskie matrioszki, baba w babie, zamiast założyć odpowiedni wątek dla danego tytułu albo pisać o tłumaczeniach.
A potem mówią, że to w grupach na fejsie jest burdel xD
No i przyjdzie taki "oświecony" jeden z drugim (ten drugi coś chwilo chyba pisać nie może) i napisze jak tu źle i to forum to najgorsze na świecie.
No to stary, załóż ten wątek nikt ci tego chyba nie zabrania, ale ty wolisz tu przychodzisz płakać ojojoj jakie to forum złe i zacofane i tak się poklepujecie z kolegą po plecach.
- No tak złe
- No, no, siedzą w tych piwnicach i nie wiedzą, że świat do przodu poszedł
- No, tak, tak dokładnie jak jest
- Chodź, jeszcze raz im napiszemy jakim plebsem są
- Tak, tak, zróbmy tak.
Nie szkoda wam czasu, skasujcie te konta, chyba, że wy tu przywodzicie się dowartościować czy coś, bo coś nie pykło w prawdziwym życiu, nie wiem.
A ty ile napisałeś o treści, fabule, rysunkach tego komiksu

A największy burdel to twój kolega tu robi xD