Pozostałe pozycje z tej lini wydawniczej nabyłeś? Czy akurat to jedno już wyprzedane tak bardzo Cię interesowało?
Pisałeś, że wypadłeś z obiegu komiksowego na półtora roku tak? I idealnie się obudziłeś i znalazłeś na forum w momencie wyprzedanej Broni
Rozumiem, że dałeś radę półtora roku bez komiksów, to można przypuszczać, że gdyby za półtora roku wydali Broń X w innym formacie, bez dodatków, to nic się nie dzieje i dasz radę co nie?
Historia jest taka, że przypadkiem przeglądając FB wyświetliła mi się reklama tego tomu i kliknąłem. Zobaczyłem, że na stronie Egmontu niedostępne i zacząłem grzebać. Wielkiej teorii spiskowej dziejów tu nie ma. Możesz wierzyć lub nie.
Jeżeli dobrze pamiętam pobieżnie przeglądałem jeszcze tytuły, które wydawał Egmont w okolicach Przedwiecznych...
Jak przejrzysz moje posty to widać, że ostatni raz byłem autentycznie aktywny w grudniu 2021 roku. Później kilka razy w 2023 ale tylko w wątkach zakupowych, chyba chodziło o jakieś zamówienie z Azylu.
Z tego co teraz przejrzałem, dla mnie żaden z tytułów w linii Limited nie jest warty zakupu, za wyjątkiem Weapon X.
Zrządzenie losu, algorytm FB, nazwij to jak chcesz.