Ja jak tak patrzę na te zapowiedzi i brak niektórych, to przypominają mi się poprzednie lata, gdzie zawsze coś dodatkowo wpadało, a nawet kontynuacje serii, o których czytelnicy myśleli, że są już przerwane. Więc pewnie coś jeszcze wpadnie i nie będzie dramy.
I tu znowu wychodzi, w mojej skromnej opinii, słaba komunikacja E z klientem. Tak tak, jest katalog na cały rok, są filmiki reklamowe. Wiem. Ale brakuje mi dialogu z klientem. W sensie normalna rozmowa i odpowiedzi na pytania, które są często powtarzane, szczególnie odnośnie losu danych serii, czy też poprawek przed wydaniem, np co z okładką Ziemii Niczyjej, czy jak będzie wydany Weapon X. Brakuje dialogu typu ta seria napewno będzie do tego tomu, a potem zobaczymy jak będzie sprzedaż wyglądać. Jak będzie ok, to chcemy iść dalej, wrócić do wcześniejszych historii, czy też w inny sposób to wydać. Nie muszą zdradzać wszystkich szczegółów, szczególnie jakiś niespodzianek, ale jednak coś więcej mogli by mówić. Mają przecież filmiki, jak i prezentacje na festiwalach. Wystarczy mały komentarz.